|
Тема
|
Купувам телескопични щеки!
|
|
Автор |
regullo (непознат
) |
Публикувано | 26.07.07 13:14 |
|
Повече или по малко употребявани няма значение важното е да са механически здрави!
Ако имате оферта направо звънете на тел. 0899 860391!
| |
|
Ако си от София.
В Младост, последна спирка на автобус 306. Вървиш 50-на метра по тротоара и в дясно има една сграда със сини метални стълби - магазин на ТСМ. Вътре има щеки два модела ТСМ-ски на 12лв. комплекта. С такива съм вече 4 месеца (от сините), леки и удобни са.
Пътят към ада е постлан с добри намерения.
| |
Тема
|
Re: Купувам телескопични щеки!
[re: regullo]
|
|
Автор |
krokoem () |
Публикувано | 26.07.07 16:24 |
|
От дясната страна на Стамболийски посока центъра преди ул. Одрин в магазинче ТСМ има доста добър модел (Power Walking) за 22 лв. комплекта
Краят на една работа е по-добър от началото й. (Екл. 7:8)
| |
|
В къщи има едни червени, които след десетина прехода сдадоха багажа (хем ги избирах от цяла купчина единични бройки в склада на ул. Ильо Войвода 26 ако не бъркам номера). Съжалявах, дето не бях обърнал внимание, че са леви и десни и си бях взел две десни... оказа се, че не е имало за какво да съжалявам
Има и едни сини, които са ходили малко повече от червените и още държат, но са купени в комплект, не помня от кой ТСМ, може-би от този в Младост 2 (от по-горния постинг).
И други хора познавам да ходят с ТСМ-ски щеки и не съм чул много много да се оплакват, но понеже си имам едни щеки на ум вече, затова те съветвам - умната с ТСМ
| |
Тема
|
[re: dobrudjan4e]
|
|
Автор | lter (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.07.07 18:01 |
|
От този склад си взех на ТСМ 2 бр. черни тройно сгъваеми, пише трекинг на тях. Чифта беше 12 лв., но бяха без колелца и гумени върхове. Същите, но с гумените джаджи са около 18 лв. за 1бр. по магазините на ТСМ и на Юнак.
За сега са здрави, само дето порестата материя на дръжките се отлепи и ги лепих. Но за 12 лв. толкова, а и от ТСМ кой знае колко не може да се очаква, все пак са отпаднали дефектни боклуци от Германия.
| |
Тема
|
[re: regullo]
|
|
Автор |
adrona (непознат) |
Публикувано | 27.07.07 19:07 |
|
Regullo, имам и ползвам активно щеки - както скъпи, така и по-евтини.
Прецени си точно за какво ще ги ползваш.
Например, ходил съм с щеки с отлично заточени върхове (звезда на la sportiva, модел xl - супер леки) на заледени полета с немалък наклон - за да спестя теглото на сечивото (впрочем помъкнах си все пак и сечиво, но пък партньорът ми беше само с щеки). За тях обаче платих сума, която ще спестя в коментара
Съответно, не ми и хрумва да хабя тази щека по нашите камънаци.
Най-евтините щеки, които имам са на ТСМ - двойносгъваеми (горната половина е червена), модел power walking. Наистина струваха 12 лева. Вероятно за година съм навъртял с тях чисто ходене близо 1000 часа, вкл. и само по камънак. Нищо им няма и са отлични за тренировка! Само понякога замръзваха през зимата и не успявах да развъртя, та да ги сгъна. Ама това не е болка. Е, с обли върхове са, но затова ти препоръчвам да решиш за какво точно ще ги ползваш.
Иначе ако търсиш единични бройки - мога да ти подаря една трисгъваема Leki, уви едно детенце загуби другата щека
Струва ми се удачно като за нашите условия да се наблегне на здравината, а двойносгъваемите са си по-здрави, чисто механично. Е, и да не са особено тежки. Препоръчаните от колегите ТСМ напълно отговарят на условието, а и са евтини, та да не съжаляваш като по някаква причина останеш само с една щека.
| |
|
Имам тройносгъваеми щеки, които дадох на познати да ползват. Нещо бързаха и не можах да им обясня добре как да ги разгънат. А те ги дърпали, вместо да ги развият, и се получил фал - издърпали ги повече, отколкото трябва и сега няма затягане. Вгледах се и видях, 4 места, където вероятно е имало нещо като сачми, а сега гнездата са празни. Има ли някой информация това поправимо ли е ?
| |
|
Не се занимавай с ремонти. Аз си купих от едно магазинче под х-л Славянска беседа за 10 лв. бр. прекрасни тройно сгъваеми и излглеждат доста добре. Ще ги пробвам скоро. Имаше и по 15 лв. с някакъв фенер, компас и пр. простотии, но според мен не си струва.
| |
|
|
|
|