Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:28 12.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Купувам раницанови  
АвторRal4e (Нерегистриран)
Публикувано07.06.07 18:51

Здравейте! Ако някой от вас е решил да продава туристическата си раница, нека да се свърже с мен :) Търся раница Ташев 70 +, но ако имате и други оферти, ще се радвам да ги чуя! Благодаря

Тема Продавам раницанови [re: Ral4e]  
Авторzemenrai (Нерегистриран)
Публикувано07.06.07 19:29

аз имам една съвсем нова за продан.
Преди месец си купих тази раница:

Наистина е много добра и побира много. Моя мъж вече година ходи с неговата и то доста интензивно (целогодишно), и е хипер доволен, почти не ми вярва за това ,че на мен не ми е удобна.Незнам защо не я чувствам моя.Преди щъках с една световно неизвестна марка тип сергиджийска. За жалост тя ме изостявя , аз не. По удобна от сергиджийската раница не съм носила. Обаче дойде момента, в който се скапа и нямах особен избор или трябваше да купя нова или да спра да ходя . Избрах този модел на Ташев, който след като премерих в магазина ми се стори удачен. Но след първия преход, колкото и да я напасвах не ми одисваше.
Ето защо сега я продавам или заменям за по - удобна .
Носена е само веднъж. И е с 2 години гаранция . Синьо червена.
• Ластик на капака
• Държач за пикел/щеки
Ако те интересува или ти трябва др. инфо на e-mail: zemenrai@abv.bg

Тема Re: Продавам раницанови [re: zemenrai]  
АвторRal4e (Нерегистриран)
Публикувано07.06.07 19:47

Ами по принцип търся малко по-голяма раница :) но... За колко продаваш твоята?

Тема Re: Продавам раницанови [re: Ral4e]  
Авторzemenrai (Нерегистриран)
Публикувано07.06.07 20:05

Ами аз я купих за 145 лв. Ако нямаш други оферти и все пак се спреш на моята , обади се ще се споразумеем

Тема Re: Купувам раница [re: Ral4e]  
Автор ggf (@passenger@)
Публикувано07.06.07 20:16

Здравей, аз имам една ташевка 100+20 взел съм я преди 2 години и сега мисля да я продавам защото се оказа доста голяма. Не ми е много комфортна. Запазена е. Ако искаш дай майл да ти пратя снимки. Продавам я за 75 лв.

Тема Re: Купувам раницанови [re: ggf]  
АвторPaл4e (Нерегистриран)
Публикувано07.06.07 23:22

Здрасти, ами май 100+20 е прекалено голяма за мен :) благодаря ти все пак :)

Тема Re: Купувам раницанови [re: Ral4e]  
АвторSlove (Нерегистриран)
Публикувано08.06.07 15:55

Алпинист 80+15 на Ташев, купувана преди 2 години за 145 лв. Ще ти я дам за 70. Аз си търся по-малка.

Тема Re: Купувам раницанови [re: Ral4e]  
АвторXypчo (Нерегистриран)
Публикувано08.06.07 18:17

Имам за продаване раница Ташев " Алпинист" 80 + 15 / жълто и черно / в отлично състояние само на няколко похода. За 70 - 80 пари е изхарчвам. Ако ша ти уйдисва на гърбината и на джоба свиркай.

Тема Кентавър е добра.нови [re: zemenrai]  
Автор Бoko ()
Публикувано14.06.07 15:37

Жена ми има такава, купихме я от цеха на Ташев в Плевен. Много ми е удобна и я секвестирах. Кордура, дишащи ремъци, и достатъчно голяма за моите изисквания.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.