|
Тема
|
А може би Беленташ?
|
|
Автор |
Sibirski (заблудился я) |
Публикувано | 18.04.07 14:47 |
|
Чудя се, тия 4-ри почивни дни в края на месеца да не би да ги исползвам за разходка до Беленташ? Има ли желаещи? Само питам...
Omnia omea qua!
| |
Тема
|
Re: А може би Беленташ?
[re: Sibirski]
|
|
Автор |
Гьoko (Георги) |
Публикувано | 18.04.07 15:40 |
|
Довечера ще обсъдим!
Разбирам, че имало интересни снимки от уикенда? Момчил ме смъмри вчера
"О, неразумний юроде! Поради что се срамиш да се наречеш болгарин...."
| |
|
Била съм на Беленташ, и който не е ходил, определено ще бъде очарован :) Приятно място за леки разходки, но аз лично не бих прекарала 4 дни там.
| |
|
какви са ти идеите? щото ми стана много любопитно от това, което каза за белинташ, докато слизахме от чакъра
поздрави,
краси
the fool wanders, the wise one travels
| |
Тема
|
[re: hexchen]
|
|
Автор |
Sibirski (заблудился я) |
Публикувано | 19.04.07 16:18 |
|
Планирам да обикаля ВСИЧКО в района. Самият Беленташ, Ин-Кая, резерват Кормисож, Хайдук-Кая и Караджов Камък. Ще спим на палатка. Това е в общи линии. Ще видиш, че този район никак не е лесен за разходка!
Omnia omea qua!
| |
|
Това е пътепис на една наша колежка от Беленташ - , а тук има доста снимки от това приказно место - .
Omnia omea qua!
| |
|
Да попитам за Беленташ с кола до къде (най-удачно), може да се стигне и къде може да се нощува, ако ми дадете и координати ще съм Ви благодарен. Живея в Плевен и не познавам Родопите, ходил съм само два пъти.
| |
Тема
|
[re: cтpaннa птицa]
|
|
Автор | Cтoян (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.07 17:45 |
|
Птицо,
С кола най-близко и удобно - до Чотровата чешма, макар че отсечка от пътя след село Врата е черен път, става. Това е удобно място за палатки и бивакуване и купонясване.
Миналата година бяхме там по 20 май.
Може и до Чотровата къща, тя е на половин час пеша, 1-2 км след Чотрова чешма, добро място за нощувка под покрив.
Сибирский,
Това дето си замислил, го правихме преди три годин.
Почети и смотри снимки здесь:
http://planinari.org/200405_belintash.htm
| |
Тема
|
[re: cтpaннa птицa]
|
|
Автор | Cтoян (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.07 21:36 |
|
Птицо,
С кола най-близко и удобно - до Чотровата чешма, макар че отсечка от пътя след село Врата е черен път, става. Това е удобно място за палатки и бивакуване и купонясване.
Миналата година бяхме там по 20 май.
Може и до Чотровата къща, тя е на половин час пеша, 1-2 км след Чотрова чешма, добро място за нощувка под покрив.
Сибирский,
Това дето си замислил, го правихме преди три години.
Чети и смотри снимки здесь:
http://planinari.org/200405_belintash.htm
| |
|
Аз за сега се спрях на варианта с хижа "Сини връх". Обаче нещата увиснаха, защото се оказа, че било ангажирано до 20 май, а на мен ми се ходеше около първи май .
Благодаря за предложения вариант.
| |
|
|
|
|