Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:09 03.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Белинташ  
Автор mitkos (aeronaut)
Публикувано21.03.07 18:49

Здравейте,
опитвам се да намеря координати на къщи за гости в района на „Белинташ”, но за съжаление нямам успех. Единственото което успях да открия са „Старите къщи” – село Мостово, които са заети в периода за който питах. Много ще съм благодарен ако някой може да ми даде портал от който да търся или координати на къща в района.

Поздрави на всички!

Тема Re: Белинташнови [re: mitkos]  
Автор _Mitaka (SZ)
Публикувано21.03.07 19:07

За спане-в Чотрова махала,в хотелчето на Данчо Чотров.0889 024 288/0888 097 236/0897 964 275

Тема Re: Mitaka?нови [re: _Mitaka]  
АвторTypиcтyнrep (Нерегистриран)
Публикувано21.03.07 19:59

Mitak, Данчо бащата ли е или сина?
Бяхме командировка миналата година и запомних, че стопанина е бай Данчо. Синът му си беше в Тополово нея вечер и се набра към разклона на Червен на следващия ден да даде нещо като фактура. Колегите пък твърдят, че сина бил Данчо?
Не, че голям зор, ама като отворим приказка за тези хубави места и редовно се препираме:).
Иначе и аз горещо препоръчвам Чотровата къща. На 30 мин. от Камъка, кеф голям, уют, 10 кинта спането (бе миналата година) и хубава ракия на хубавия човек - домакин.
Поздрави,
Т-гер

Тема Re: Белинташнови [re: _Mitaka]  
Автор GRlZZLY (Женското мече)
Публикувано22.03.07 09:21

Чотровата къща на Данчо е наистина много добро местенце-препоръчвам я и аз,защото и Данчо си човек и къща си хубава и на добро място-може стратегическо с възможности за разходка до въпросния Белинташ,Итво Питво , ИнКАя ,... И малко по дълги преходчета пред Момин връх,Момина скала та чак до Караджов камък,който е наистина уникален! А махаличките там са... нямам думи-толкова красиви!

Ако не знаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде!

Тема Re: Белинташнови [re: _Mitaka]  
Автор mitkos (aeronaut)
Публикувано22.03.07 18:21

Благодаря Ви за отговора!

Тема Re: Белинташнови [re: mitkos]  
Авторbeff (Нерегистриран)
Публикувано31.05.07 20:08

Ето едно много добро място виж тук http://rodopiportal.com/SabaziiBG.html

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.