|
Тема
|
Не-природни опасности сред природата...
|
|
Автор |
Пpиcъдa - зoдия Oвeн (Не ме пипай) |
Публикувано | 16.01.07 19:01 |
|
Здравейте земляни,
абе много съм си мислил, пък не съм виждал тема във форума, в която да си споделим за разни опасни случки в гората. Животним, други сапиенс и т.н... каквото се сетите. Не ви ли е гонило зло куче, гладен циганин, бракониер с резачка, майката на тази дето спа в палатката Ви, а!?
Пишете, четете, дерзайте!
Поздрави от Великото Търново
| |
|
Четейки, какво си писал, не мога да не се сетя за хижаря с резачка...
| |
Тема
|
Re: Не-природни опасности сред природата...
[re: Плaнинap]
|
|
Автор |
AлПиниc () |
Публикувано | 17.01.07 08:37 |
|
Пък аз се сещам за дивите прасета, дето не оставяха Героите да спят...
| |
Тема
|
Re: Не-природни опасности сред природата...
[re: Пpиcъдa - зoдия Oвeн]
|
|
Автор | aнoним (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.07 09:52 |
|
Аз пък се сещам за лоши бикове и зли кучета.Нотова беше преди години.
| |
|
Темата е много готина - добре си се сетил!
Не знам аз ли съм късметлия, но досега на планина ядове освен с времето не съм имал. А тези ядове са разбираеми и търпими.
Сещам се обаче след изкачването на Олимп миналата година, по време на гръцката вечер, как едни гръцки мутри си бяха харесали една от туристките в групата. Но понеже и те като нашите мутри са тъпи парчета, ги изработихме леко и елегантно и ги оставихме да висят в хотела и да ни чакат! Мисля, че като отчетем факта, че сме добри хора, планинари, обстоятелствата са се стекли справедливо
Редактирано от Плaнинapчo на 17.01.07 12:35.
| |
|
някога чували ли сте?Ей така си почивате,никому нищо не правите...а наоколо се ходи,не "нещо ходи",а именно СЕ ХОДИ...По-голям уплах изживях само когато от гъстата мъгла насреща изникна гол човек-турист,бе хора,чичка някакъв!Запотил се и се разхвърлял.Да,ама беше през ноември,а ние бяхме две жени(на геоложки маршрут,не на разходка).Снесохме го........
| |
|
|
|
|