Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:11 04.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Видео на Седемте рилски езера  
Автор vehadi (непознат )
Публикувано05.11.06 13:12

Ако искате да се ''разходите ''около Седемте рилски езера можете да погледате любителско видео на www.bratstvoto.net /традиции,Седемте рилски езера/.Нямаме претенциите за операторско майсторство, но все пак заснетото носи някаква наслада.

Тема Re: Видео на Седемте рилски езеранови [re: vehadi]  
АвторЧykчa (Нерегистриран)
Публикувано06.11.06 18:15

ей тъпи окултни промити мозъци ,я да се махате от тоя форум,отивайте да си таннцувате с белите дрешки на луната ,а книгите на тоя болен психопат дънов си ги наврете някъде в дивия.къш!!!

Автор Bob. (TheRealOne)
Публикувано07.11.06 09:35

Добре дошъл ,братко Вехади в нашия клуб ! Светлина на всички !!!

Добре известно е ,че последователите на Учителя Дънов , са първите ИСТИНСКИ туристи в България . С високия си морал и безупречно поведение , нашите братя и сестри са впечатлили не един "турист" ,пренесъл в планината и хладилника и бара и просташките си маниери .

Сто години вече , духът Беинса Дуно ни води сред природата , но понеже сме образец за екологична култура и толерантно отношение , сме си създали немалко врагове сред ходещите в планината по други , различни от нашите причини . На посещаващите този клуб са известни дискусиите на тема кой за какво ходи в планината , как я замърсява , какви мръсотии среща там и пр. Напоследък се говорИ и за това , че само достатъчно богатите могат да си позволят съвременния "туризъм", изискващ време,скъпа екипировка и др.

Това са ,според мен малкото разлики , които ни отличават , но естествено все ще се намери някой чукча да блъвне помия .

Приятели туристи , нашите братя и сестри са посещавали планините и най-вече Рила много преди вас и , както виждате , са я запазили досега ! Не ние , а организираните тълпи туристи , оффроуди съсипвате планината ! А какво да кажем за скиорите?! Заради съмнителното снобарско удоволствие да се спуснеш по склона , са изсечени и се секат хиляди декри стара истинска гора ! Стълпотворението И зиме в планината ,застрояването в големите ски-курорти съсипва и ландшафта и отравя с отпадъчните си води ...Бог да ни е на помощ , защото ние унищожаваме природата си . И не ние от Бялото братство ! Не ние !

Тема Re: Видео на Седемте рилски езеранови [re: Чykчa]  
Авторaнoним (Нерегистриран)
Публикувано07.11.06 10:39

Из словото на А. Айнщайн Цял свят се прекланя пред мен , а аз пред учителя П. Дънов от България.

Тема Re: Видео на Седемте рилски езеранови [re: aнoним]  
Публикувано07.11.06 10:45

п. п . знаеш ли кои са най великите българи-Иван Рилски и по-горе споменатия , но те са от съвсем друго измерение.

Тема Re: Видео на Седемте рилски езеранови [re: Bob.]  
Публикувано07.11.06 11:26

Здравейте "братя и сестри" ,май се оказва че този клуб ще се преименува на "Сектантство" освен"Bob" май и "анонимен"май е дъновист,така че очакваме само "emir_m" и неговия аллах и ще стане голяма дискусия.Естествено един чукача никога няма да пропусне такова нещо(да блъвне помия-както казват цивилизованите бели братя) и винаги ще намери малко време да драсне някой ред.Та значи казано накратко ние снобите ,които се спускаме със ски и от това нещо изпитваме" съмнително удоволствие "рушим планината,естествено в целия свят няма нито един дъновист-скиор,защото те са образаец за екологична култура.Освен това моля да ми обясните защо според вас карането на ски е снобизъм а разкарването по разни чукари с раница на гърба не е.НО явно и вие сте си сноби (щом сте първите туристи),но просто страдате от някакви комплекси.Колкото до организирните"тълпи" туристи те не са виновни за мръсотията по планините,защото аз лично познавам хора които в продължение на 30 -40 километра преход си носят празните консерви и си ги извърлят чак когато намерят казан за смет,тук нещата с боклуците не опират до организираност на туризма или до религия или някакво учение ,а до елементарна култура, но явно на вас в планината ви пречат всички различни, които не са от вашата секта.и най-накрая искам да ви кажа да си вървите във вашия форум,защото мястото за такива теми не е тук.никой не пише за vibram-ови подметки във вашия форум така ,че проявете "високия си морал и безупречно повенение" и се пръждосвайте заедно с оная откачалка дето яде само марули и започва да вибрира като свири "мажорни и минорни тонове"от психопатската си паневритмия.както ви казах вече- КЪШ

Автор .mitko. (пчела)
Публикувано07.11.06 11:34

Поточното видео не е за бавния ми интернет и видях само началото на филма (44 минути не е да го наречеш иначе).
При бърза връзка може и да си струва да се види, но в момента нямам тази възможност, затова ще коментирам само това, което успях да видя.
Моето скромно мнение е, че е по-добре по-кратко филмче, с по-къси пасажи, но с по-високо качество на изображението, за да може човек да почувства по-добре планината.
Автентичен звук или евентуално подходяща тиха музика също би било от полза.

Личното ми мнение е, че ако преобладават раздвижени панорами (заснети като статични и анимирани заедно с флаш или java) в този файлов обем може да се постигне несравнимо по-високо качесво на картината. Анимираните панорами могат да се съчетаят с истински видео пасажи.

Ако успея да видя цялото видео може да се сетя още нещо.

Но при всяко положение е похвално, че сте заснели и качили филма в мрежата.

Публикувано07.11.06 11:36

братко,само недей започва с това нещо "Великите българи",че ще вземеш да ме разсмееш, в списъка беше дори и Меди Доганов,това май е достатъчно красноречиво,че има всякакви нещастници, попаднали в списъка за избор на най-велик българин.сигурно си го чел де,там беше и ицко Стоичков дето не може да върже две думи свързани по смисъл,имаше и всякакви комунисти-терористи ама това не е за този форум така ,че спирам до тук.айде със здраве

Тема Re: Видео на Седемте рилски езеранови [re: Чykчa]  
Публикувано07.11.06 11:46

момче, всеки има право на избор по отношение на т.нар. понятие религия, а знаеш ли какво значи мусала, от къде идва, и че неправилно се произнася? мисля, че ти трябва малко повече толерантност към другите.

Публикувано07.11.06 11:51

а това с великите българи мисля си го измука от пръстите журналистическата гилдия, не ни във вреда- една баш комунистка каза, че било преброяване на глупаците в българия.не коментирам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.