|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Значките на клуб "Туризъм" са вече готови!!! |  |  | Автор | windrider (парапланинарист) |  | Публикувано | 24.10.06 09:12 |  |  | 

Здравейте,
 значките на клуб “Туризъм”, за които правехме поръчка са вече готови и са в мен.

Ето едно сравнение между старата и новата партида, като новата е отляво, а старата отдясно, не че не знаете де, ама за да няма съмнения ;))

Всичко е поръчано 54бр. от клубарите във и извън София. За тези, които са извън София съм поел лично ангажимент да им ги пратя по пощата. За тези в София ще намериме начин. Вероятно ще бъде съчетано с биропиене (или бирочерпене, според зависи ;))) )

Направен е списък със заявилите желание за значки. По същия този списък ще бъдат и раздавани, както си му е редът.

Ето го списъка:

Въпреки заявените 54бр., аз съм поръчал всичко 70. Вероятно ще има още желаещи, дето не са знаели за събирането. Ако пък се окажат и повече, не би било проблем да извадим още един тираж.

За върпоси, нередности, съмнения в спекулация, похвали и оплаквания, си оставям координатите:
 E-mail: dobrev82@abv.bg
 GSM: 0897 931 923

Бъдете здрави: Ангел

Животът е такъв, какъвто си го направиш!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Значките на клуб "Туризъм" са вече готови!!!  [re: windrider] |  |  | Автор | ниkcи (Нерегистриран) |  | Публикувано | 24.10.06 10:36 |  |  | 

Евала...Браво на организатора..Добре свършена работа.....
 Сега остава в най-скоро време да се уточни една бирена среща..Таман докато и времето е топло -  тогава бирата влиза най-добре..

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Значките на клуб "Туризъм" са вече готови!!!  [re: windrider] |  |  | Автор | Яceн_ (като мъгла) |  | Публикувано | 24.10.06 11:33 |  |  | 

Направо съм пропуснал този момент. Ако може да се уредя с два броя, цена няма да имаш. Ако е прекалено нахално, моля поне един.

За плащането - ще го уредим някак. Абе я да ти пиша на Кю-то...

|  |  |  
             |  |  | 

Аз може ли да пусна един пост, дето може да бъде счетен и за излишен, ама тва изречение с въпроси, нередности, похвали и плаквания просто ме изкушава:

Уточнения:
 1. Явор (ремус) - ще получи значката си от мен във Варна
 2. Антон (Scareface) - ще получи значката си във Велико Търново. Въпросният господин не е споменавал някога да има нещо общо с Русчука ;)
 3. Светла - не е точно от Варна, но може да мине... ;)
 4. Тишо - ще получи значката си от гр.София

Амин! ;)

------
 Много ще се радвам да видя ШУТ регистриран!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Зa капак  [re: turist] |  |  | Автор | Taня () |  | Публикувано | 24.10.06 13:35 |  |  | 

Само аз не разбрах къде да си търся значката във Варна или София

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Зa капак  [re: turist] |  |  | Автор | Яceн_ (като мъгла) |  | Публикувано | 24.10.06 13:56 |  |  | 

Няма ли начин да се уредят нещата покрай Антон и аз да получа моите в Търново?

Пък и не би било зле да се видим с него "на живо", както започнаха да пишат напоследък по телевизионните екрани при преки предавания...

|  |  |  
             |  |  | 

с удоволствие, само се разберете Турист /Мартин/ да ми прати още 1 брой и сме седнали на бира :)
 Поздрави!

My pleasure becomes my poweR

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Значките на клуб "Туризъм" са вече готови!!!  [re: windrider] |  |  | Автор | Yogi (турист) |  | Публикувано | 25.10.06 18:36 |  |  | 

Хайде ако са ти хартисали, запази две,  да им тестваме здравината!

От предната партида бях сред първите, на които им се разпаднаха. 3 имах и остана само горния слой от една жълта със син надпис. , колкото и вече да се отварят само в малък размер снимките, съм си я закачил на кърпата.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Хартисали...  [re: Yogi] |  |  | Автор | windrider (парапланинарист) |  | Публикувано | 26.10.06 15:05 |  |  | 

Писал съм те и тебе в допълването на списъка.
 Само за информация - от 16-те резерви, които останаха, са останали още 6. Ако мераклиите са повече, ще правя нов списък за още един тираж.

Животът е такъв, какъвто си го направиш!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Хартисали...  [re: windrider] |  |  | Автор | krasits (Нерегистриран) |  | Публикувано | 27.10.06 22:44 |  |  | 

искам и аз една

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |