Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:00 09.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема моля, препоръчайте ми къщанови  
Автор slavena78 (непознат )
Публикувано22.08.06 11:36

Моля, Ви ако имате информация за къща от

споделете. Имам предпочитание към места, които имат възможност за печеходен туризъм

Благодаря!

Тема Re: моля, препоръчайте ми къщанови [re: slavena78]  
Авторgjes (Нерегистриран)
Публикувано22.08.06 14:44

Здравей, зависи къде искаш да отидеш.Дне се връщаме от Средни Родопи. Ако търсиш спокойствие и много красива природа -отиди в с.Горна арда -до извора на р. Арда.Там има една махала Билянска и имаше табела с реклама на къща Билянска.Не видях къщата , но природата е страхотна.Наоколо е само красота и тишина. Виж www.selo.bg- търси къща "Билянска"

Тема Re: моля, препоръчайте ми къщанови [re: slavena78]  
Авторdjes (Нерегистриран)
Публикувано22.08.06 14:52

виж къща Билянци - в www.selo.bg -регион Смолян

Тема Благодаря! Дай и мнениенови [re: djes]  
Автор slavena78 (непознат )
Публикувано23.08.06 10:56

Мерси!

Много хубави работи пише!
Освен това съм много запалена по пещерите. Ти бил ли си в тази-Ухловица. Била някъде наблизо. И всъщност като си бил там я бай накаква информация за маршрутите наоколо!
Пак благодаря предварително!

Тема Re: Благодаря! Дай и мнениенови [re: slavena78]  
Автор jentalmena (новак)
Публикувано23.08.06 11:22

Славена от Казанлък ли е?

Тема Re: Благодаря! Дай и мнениенови [re: slavena78]  
Авторdjes (Нерегистриран)
Публикувано23.08.06 13:18

Здравей,пещерата Ухловица е страхотна .Ние бяхме отседнали в с.Смилян.След селото по пътя към с.Могилица вляво има табела за пещера Калето. Оставяте колата край пътя и се върви пеша .Има мостче за преминаване на реката и нагоре е пещерата.Можете сами да си я разгледате.Не е дълъг пътя,но е стръмничко.Нашето дете е на 8 год. и се изкачи.Утре ако мога ще ти пусна снимки. Относно пещерата Ухловица ,тя е след село Кошница \то е след Смилян\. В дясно от пътя и нагоре.Върви се около 20 мин. Работи от 10 до 17 часа.Влиза се на равен час. Друга забележителност в района е изворът на Арда.Минава се с.Арда, след това тръгвате наляво към махала Билянска.В края на махалата се тръгва нагоре.Само да не се объркате.Като вървите нагоре ще видите нещо като навес с две малки басейнчета.Тръгвате вдясно от тях ,а не вляво,защото ние единия ден така се объркахме. Може да се нощува и в Могилица-в Интернет има адреси.В Смилян също има ,но ние бяхме над пътя и беше доста шумно.В общи линии това може да се види в този район- и много красива природа.Ще качим снимки,но по-късно.Чао и весело пътешестване!

Тема Re: моля, препоръчайте ми къща [re: gjes]  
Автор veni1 ()
Публикувано01.10.06 10:55

http://www.bgrooms.com/?81&0304&97703

Ицо - 9.02.2001, Маргита - 21.07.2005

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.