Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:24 11.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Препоръчайте място за спане в Широка лъка или Геланови  
Автор masterJoda (jedi trainer)
Публикувано26.09.06 23:20

Бихте ли ми препоръчали приятно място за спане в Широка лъка или Гела.
Ние сме група от около 15 души.
Ако някой има впечатления от приятен семеен хотел или нещо подобно ще съм му много благодарен ако сподели координати за връзка

May the force be with you. . . Always

Тема Задачата не е леснанови [re: masterJoda]  
АвторTopepo (Нерегистриран)
Публикувано27.09.06 10:03

Преди някое време говорих по телефона с бившия председател на БТС в Ш. лъка. Разбрах от него, че туристическата спалня в центъра на селото вече я няма, но не ми каза нищо повече. И се държа много грубо и по селски арогантно, като лайтмотива му беше - "Строй се тука, бе лигльо градски, ела веднага тука да ми дадеш парите си!"

Впрочем, с тия винаги е било трудно... Н. Хайтов ги е обрисувал много добре навремето!

Тема Re: Препоръчайте място за спане в Широка лъка илинови [re: masterJoda]  
Автор Jorotyrist (пътешественик)
Публикувано27.09.06 10:15

Ами в съседното село Солищана 3км. от Шир.лъка успоредно на Гела има тур.спалня.Условията биват горе долу,ценат последно беше 1-2 лева и ще ви събере.Телефонът го нямам под ръка за съжаление.Иначе в Гела бившата станция на образованието я направиха частен хотел но колко ще ви вземат не зная.Може и да Ви резнат главичките откъм петичките за нощувката!На 1ч.от Гела пък се намира по равен път х.Ледницата.Там нощувката е между 4 и 6 лв.Желая Ви успех!

Целта не е в края на пътя-целта е в самия път!
Конфуций

Тема Re: Препоръчайте място за спане в Широка лъка или Гела [re: masterJoda]  
АвторHema (Нерегистриран)
Публикувано27.09.06 10:56

Бих препоръчала вила Тишина в Гела, но не знам, дали има капацитет за 15-членна група и дали цената ви устройва. Била съм там преди 3 години и гласувам за мястото с две ръце. Ето информация
http://tishina.hit.bg/

Тема Re: Задачата не е леснанови [re: Topepo]  
АвторAнтoн (Нерегистриран)
Публикувано27.09.06 12:27

Кой е този бивш председател на БТС в Широка лъка,познаваш ли го лично?Защото аз познавам един човек от селото,който има отношение с БТС,но въобще немога да кажа,че е арогантен.Напротив,познавам го като разбран,човек на място.

Тема Re: Препоръчайте място за спане в Широка лъка илинови [re: Hema]  
Авторtonkisss (Нерегистриран)
Публикувано27.09.06 17:27

Здравей, тази седмица имаше три почивни дни и бяхме в с. Гела и Широка лъка.
В Широка лъка всичко беше заето, около 1час търсихме къща или хотел за пренощуване - нямаше. От там отидохме в с. Гела хотелът е 32лв. двойна стая на вечер, но и там нямаше места. Накрая в една от къщите имаше места "при бай Петко". Там преспокойно могат да спят 8 човека. Също така си "заплюхме" и една хубава къщичка ето телефона: Вила Белак 0898/721886. Телефона на бай Петко аз го записах на листче, което за съжеление не е в мен.

Тема Re: Препоръчайте място за спане в Широка лъка или Геланови [re: masterJoda]  
АвторMaster_Joda (Нерегистриран)
Публикувано27.09.06 19:47

Благодаря на всички отзовали се!!!
Явно наистина не е лесно да се настаним 10-15 човека :(
Здраве да е, може да се ориентираме към Триград тогава ;)

Тема Re: Препоръчайте място за спане в Широка лъка или Геланови [re: masterJoda]  
Автор Shina (търсеща)
Публикувано28.09.06 13:31

Виж това
http://www.shirokaluka.com/. Има хотели, Ако се обадиш в самото дружество мопже да ти съдействат от дружеството.

Успех

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.