|
|
|
Тема
|
сини връх
|
|
| Автор |
byoko (непознат
) |
| Публикувано | 14.07.06 10:12 |
|
|
... и как славно се губи маркировката към Марциганица.
хижарят ни предупреди, че след като се отклони пътя за х.Свобода маркировката става синя и се губи, но не и че изчезна изобщо. Добре че се виждаше Белинташ и можахме да следваме посоката. После маркировката най-неочаквано се появи при Синята скала /която е червена/.
посетихме и тамошните села - Изворово, при което също има една червена скала, различна от околните породи, с пещера в нея.
искам са попитам, може ли от с. Три могили да се слезне по река Жълтуша до язовир Боровица???
| |
|
Тема
|
Re: сини връх
[re: byoko]
|
|
| Автор |
jari (нещотърсач) |
| Публикувано | 14.07.06 12:21 |
|
|
Зависи от готовността ти за шоу.Може.
По-добре се допитай до hri100 .На този район той е сайбията и може да ти бъде много полезен.
| |
|
Тема
|
[re: jari]
|
|
| Автор | byoko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.07.06 19:47 |
|
|
ами да ми отговори.
| |
|
Тема
|
[re: byoko]
|
|
| Автор |
naka76 (колоездач) |
| Публикувано | 17.07.06 15:26 |
|
|
От х.Свобода маркировка има, вярно на рядко но си я има и ако знаеш поската е трудно да се изгубиш. Колкото за раката към язовира погледни последните снимки:
Изпушената цигара съкращава живота с 2ч,изпитата бутилка ракия с 3ч.Работният ден съкращава с 8ч
| |
|
|
|
По долината на р.Боровица до язовира не съм минавал,но в оня район съм ходил даже по-следващата седмица ще ходим ако времето позволява по маршрута с.Три могили(до там автобуса на 17.10ч. от Асеновград в петък-мах.Саръкая-мах.Шарен нос-вр.Чиляка-с.Безводно-билото-вр.Бездивен-мах.Дойранци-с.Ненково-с.Комунига и оттам с автобуса се прибираме в Пловдив.ако искаш може да се включиш,но се иска добра подготовка и мерак!Местата са диви,но има доста какво да се види
| |
|
Тема
|
[re: Jorotyrist]
|
|
| Автор | byoko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.07.06 19:35 |
|
|