Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:56 04.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Мнение....нови  
Автор bobos (потребител)
Публикувано09.06.06 18:23

Дайто инфо за тези раници и екипировка

Споделете бива ли ги и в Бг. от къде могат да се намерят.
Благодаря!!!

Тема Re: Мнение....нови [re: bobos]  
Автор Yassen ()
Публикувано09.06.06 21:47

Мсkinley (Denali) е най-високият връх на Аляска. Изключително атрактивен за изкачване. Вж. сайта на Вертикален свят и пътеписа на Боян Петров

Търговската марка е собственост на голяма швейцарска верига за туристически стоки. Както всяко швейцарско производство качеството е несъмнено, макар и насочено към широките народни маси.

За съжаление в България МкКинли няма. За огромно съжаление, тъй като съотношението качество/цена е много добро.

Поздрави,
Ясен

Красотата ще спаси света...

Тема Re: Мнение....нови [re: Yassen]  
Автор bobos (потребител)
Публикувано09.06.06 22:09

Преди 5 години бях там /Аляска/,ще поледна и пътеписа.Мой колега имаше такава раница преди 8 години /около 45л. /и мн. ми хареса , а на скоро видях по - голяма и също ми хвана окото .И двете са купувани от Бг .магазин ,но все още си остава загадка от къде .Мерси за инфото

.

АвторYogi (Нерегистриран)
Публикувано10.06.06 11:14

Здравей,

Имам от миналата година Арктик модела. Това е първият, дето е даден във виртуалния каталог с раниците, само че моята е по-големичка - 85 л.
Ето я

, макар и ненапълнена и не много отчетливо.
Купиха ми я от Виена по препоръка на консултанта в специализирания магазин и след дълго кумене от моя страна. Твърдяха, че това е най-доброто, което предлагали като експедиционен модел.

Мнението: Предпочитам да оставя на времето по-категорични преценки. Определено е най-добрата раница, която съм имал до този момент. Страшно удобна и с големи и ергономични възможности за настройки. Доста е тежичка, да се надяваме, че това е в правапропорционалност със здравината.
Да кажем, че все още ми е жал постоянно да я експлоатирам и повечето пъти съм си с бойната Ташевка. Взимам я основно, когато искам да разчитам на стабилното й позициониране на гърба ми. Но как примерно да я замъкна миналата година в Иран или пък да речем, живот и здраве по-късно лятото из Кюрдистан ...

Автор borges (непознат )
Публикувано10.06.06 11:16

Ползвам раница от същата марка, 45 литра, вече 5 години. От качеството съм особено доволен. Удобна е. Понякога ми се ще да беше по-голяма, но ми е достатъчна и за пет дни в планината, и то със спален чувал вътре. Но не е купувана в България.

Тема Мнение за палатка McKinley [re: bobos]  
АвторBятъp (Нерегистриран)
Публикувано10.06.06 13:15

Ползвам палатка "McKinley Ranger 2" от 4 години. Характеристиките и не са впечатляващи(1000мм. воден стълб е подходящ само да пази сянка според ерудираните и не знаещи).
Изключително доволен съм въпреки, че е от най-евтиния клас.

Автор Mitaka ()
Публикувано10.06.06 19:04

Mckinley има в новооткрития Mall of Sofia на ъгъла на Стамболийски и Опълченска. Продават се в магазина на Intersport. Има якета, чували...

Повече инфо не мога да дам в момента

Поздрави,
Митака

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.