Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:49 03.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема СтаРа Планина 100х24/2005нови  
АвторCTAHИCЛAB (Нерегистриран)
Публикувано15.06.05 17:03

Здравейте пичове!

Отдавна не съм се мяркал тук, та даже и профила нещо не захапва, та затова пиша като annonimus. Това като че ли е и по-добре ...

Та, официално стартирам кампанията за тазгодишните 100 км за 24 часа по билото на Стара Планина. Каня всички миналогодишни участници да уважат с присъствието си Планината. Каня и групата от "100км за КОЛКОТО ДОДЕ" да се присъедини, пък ... каквото сабя покаже. Има две личности, Радослав от Варна и Павел от София, които не каня - тях просто ги задължавам да са на старта в 06:00 часа на 22-Юли-2005 на х. Мазалат. Ще ми е много приятно да се съберем пак там горе и да съприживеем един незабравим, дълъг ден по върховете.

И още едно условие от мен - ако Сашо (той ще се сети за кого става дума) реши да дойде и тази година да си помисли и да реши - ако ще прави подобни на миналата година изпълнения аз лично ще се заема с него за да го откажа веднъж за винаги от детския му период в живота.

Имаме и подкрепата на Рада, така се е нахъсала, че е решила да финишира с нас . А аз съм сигурен, че тя като реши нещо го прави, повярвайте ми.

До скоро и бъдете здрави, стъпвайте внимателно през оставащия месец, пазете се и не пропускайте събота/неделя без ходене по баирите.

Успех!

Станислав&Рада
StaRaTrekking.com

Тема От няколко седмици се питам...нови [re: CTAHИCЛAB]  
Автор Яceн_ (като мъгла)
Публикувано15.06.05 17:20

...ще го има ли тази година мероприятието и ако не, то дали да не го направим и без твоята намеса. Но както виждам, всичко си е на мястото.

Аз мисля да бъда там. Вече знаещ какво ме очаква. Разбира се, ако не се случи нещо извънредно.
Мислех това лято да не ходя никъде, но ще дойда там, пък докъдето я докарам...

Поздрави!

Хомо Сапиенс - това означава възможност, но не винаги способност за мислене

Тема Re: СтаРа Планина 100х24/2005нови [re: CTAHИCЛAB]  
Автор Гьoko (Георги)
Публикувано15.06.05 17:58

Здрасти, Станиславе!
Наистина отдавна не си посещавал форума (не че аз съм редовен посетител де)! Учуди ли се на новата му фасада?
Такааа.... Понеже аз не съм поканен - няма да присъствам на мероприятието
Всъщност .... причината е друга. На 22-и юли трябва да съм на един друг връх в Стара планина, доста по на запад и оттам тръгвам на изток . Поне това са предварителните планове, които може да бъдат осуетени, ако ми изместят отпуската.
Та с ужас отбелязвам, че и тази година ще пропусна мероприятието ви. Очаквах, че ще е някъде по това време, много се надявах да е седмица по-рано, но ..... айде, догодина!
Поздрав,
Георги

"О, неразумний юроде! Поради что се срамиш да се наречеш болгарин...."

Автор Orнeдишaщ (Змей)
Публикувано16.06.05 14:48

Аз досега все не успявах, а имам мерак, тази година обаче ще се помъча да дойда. 22-ри е петък, нали?

Има ли някакви особени задължителни изисквания, за да ме вземете?

Тема Re: СтаРа Планина 100х24/2005нови [re: Orнeдишaщ]  
АвторPaдa (Нерегистриран)
Публикувано16.06.05 15:29

За теб - никакви изисквания! Чест и удоволствие ще е да бъдеш сред нас! И искрена радост.
По принцип правим групова застраховка на участниците, но ако си имаш такава, може да ни се обадиш за да не те застраховаме два пъти

Тема Sorryнови [re: CTAHИCЛAB]  
Публикувано16.06.05 17:31

Наистина съм направил пропуск, благодаря на Гьоко

Нека се чете: "Каня всички и миналогодишни участници ..."

То в бързината човек други глупости прави, та камо ли някакво си и да не довиди

Хайде чао!

Тема Re: СтаРа Планина 100х24/2005нови [re: Orнeдишaщ]  
Публикувано16.06.05 17:38

Здрасти!

За теб условието е да дойдеш! Та да увеличим бройката на финиширалите и да се видим най-накрая като хората.

Чакаме те.

Тема Re: Sorryнови [re: CTAHИCЛAB]  
Автор Гьoko (Георги)
Публикувано16.06.05 17:55

"О, неразумний юроде! Поради что се срамиш да се наречеш болгарин...."

Автор Yogi (турист)
Публикувано17.06.05 19:52

Повреме на първото провеждане на мероприятието правех Ком-Емине. През миналата година пък отидахме в Кавказ.
Да се надяваме, че щастливото число 3 и мен ще ме освети този път.

Дано да стане, ще направя опит поне доколкото зависи от мен!

Безименният връх над х. Козя стена вече се казва "Котето"

Автор Orнeдишaщ (Змей)
Публикувано21.06.05 16:41

Я аз да попитам нещо тъпо - някой мерил ли ги е тези километри? От Мазалат на запад, докъде са 100 км? На мен ми се види да са отвъд Ехо, но може и да бъркам, не знам...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.