|
Тема
|
Честит ми имен ден!
|
|
Автор |
kamicv (®) |
Публикувано | 25.04.05 18:54 |
|
Именните дни, както и всички празници, е редно да се отбелязват подобaващо
Та и моя имен ден беше отбелязан с един страхотен уикенд!
Събота следобед след срещата, с гостуващия в България Петер Хабелер с българската планинарска и алпийска общественост, бях изненадана с покана за скитня.
Да, но къде? След справка в нета се отказахме от първоначалната идея за х.Мургаш(попаднахме на информация, че хижата е в ремонт). Рошльо даде идея за х.Чавдар. Позабавихме се с организацията, но бяхме спокойни- пълнолуние е и може по тъмно да се върви.
Речено-сторено . В 21.50ч. оставихме колата в с.Буново и тръгнахме. Луната наистина доста ни помагаше, фенер почти не сме ползвали, а пък и пътеката я знаем почти наизуст
Малко след 23.00 бяхме посрещнати от Илина (Илина и Алексей са още там). Стоплихме се, вечеряхме и хайде по леглата.
На сутринта обичайното ууууспиване( а и толkо дълго мечтано). Последва мързелива и спокойна закуска, или закуско-обяд . А след това излезнахме на малка разходка над хижата. Та хайде да е до паметника под връх Баба, пък хайде после и да заобиколим върха , пък и още мъничко да повървим...
И така разхождайки се, снимайки, наслаждавайки се на гледки и хубавото време, стигнахме до хижа Мургана. А времето беше прекрасно, слънчево, с малко ветрец. Разходката ни беше съпроводена от невероятни птичи песни. Подкрепихме се пред хижата, наляхме си студена вода и заслизахме към Челопеч. А в селото стигнахме няколко минути след последния влак за деня и повече от час преди следващата маршрутка.
Пийнахме по бира, за да е живо и здраво името ми и заехме позиция за "стоп". Скоро ни спряха двойка сродни души, с които докато обменим инфо за хижи и хижари, стигнахме разклона за Буново.С Рошльо поехме пеш към селото, където ни чакаше колата. Метнахме раниците отзад и поехме към София.
25 часа след началото на нашето приключение си бяхме у дома, доволни и щастливи и мечтаейки за следващата скитня
Благодаря ти, щастие мое, за чудесната изненада 
---
Редактирано от kamicv на 25.04.05 22:54.
| |
Тема
|
Re: Честит ми имен ден!
[re: kamicv]
|
|
Автор |
galia99 (майче) |
Публикувано | 26.04.05 14:05 |
|
Честит ти имен ден на патерица,ама и аз съм едно дърво страхотна идея за изкарване на имен ден с любимия човек в планината.Суупер.
| |
Тема
|
Re: Честит ми имен ден!
[re: galia99]
|
|
Автор |
kamicv (®) |
Публикувано | 26.04.05 16:44 |
|
Благодаря!
---
| |
|
Ехо - къде се загубихте с Рошльо?
Не си се появявала от доста време - забравих те!
Пожелавам ти много хубави емоции и хубави мигове на теб и на името ти!!!
Усмихни се, остават бръчки, но какво от това!
| |
|
И походи, и пътеписи! 
| |
|
Живи и здрави сме
Скитаме, макар и рядко
А не съм се появявала, защото дълго нямах интернет.
Благодаря за пожеланията
---
| |
|
Благодаря
Пожелавам го на всички
---
| |
|
|
|
|