Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:46 04.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ех една палатка ми трябва!нови  
Авторnia (Нерегистриран)
Публикувано31.01.05 22:10

дайте ми някакьв съвет къде мога да си намеря палатка(триместна алпийска) но на някакви по-нормални цени. всъщност е за мой приятел но знам че и аз ще намажа. мерси предварително!

Тема Re: ех една палатка ми трябва!нови [re: nia]  
Авторcoлджapa (Нерегистриран)
Публикувано02.02.05 03:27

сега аз неразбирам много но нали сме си българи та ще дам съвет.
Аз съм с best camp -kanzas и да ти кайа съм доволен.Важни неща са какво разбираш под алпииска палатка,ако искаш сериозно нещо ,дочух че е желателно да е двупластова .Значи това значи че цената ще е от 80лв нагоре
а и да ти кажа ако искаш наистина нещо хубаво и сигурно,задължително си вземи палатката с дуроаломиниеви реики
значи моята е с стъклопласт и миналата година на камен бряг едва не я отнесе(а да не ходи на камен бряг с палатка ако въобще ще ходиш,няма смисъл,ако отидеш там ще разбереш защо)
Така значи хубави палатки двуслоини с аломиниеви реики има на selewa но тук цената сериозно скача. Ще ти трябват поне 250лв и нагоре.

Тема Re: ех една палатка ми трябва!нови [re: coлджapa]  
Авторnia (Нерегистриран)
Публикувано02.02.05 12:49

ми виж на мен ми трябва точно двупластова не е нужно да е с аломиниеви рейки че много оскъпяват. искам нещо до 200лв. знаеш ли някво магазинче където да има по-голям избор? на тези места дето аз ги зная за това което търся ще ми искат много парички.

Публикувано02.02.05 13:40

така магазините които аз знам са:
Мило магазина в лозенец
стената
тоя на банята(от там си взех моята за 120лв)незнам как се казва ,май го водят нещо фирмен на азоло
вивата ама там не оння да продават палатки
тоя на Ани Тъпаркова той май беше в красно село
и в пазара на красно село има един много забутана сергия но за учудване продава доста работи,там имаше много евтини палатки

Автор Yassen ()
Публикувано02.02.05 17:30

Чакай сега.

Ти алпийска палатка ли искаш или...?

Алпийска означава лека, най-често еднослойна, малка и много скъпа. Скъпа, защото въпреки еднослойността си има сериозен водонапорен стълб и много здрава конструкция.

Май не искаш това

Отиваш в метро и си взимаш Тригано. Евтини са. Мисля, че ги има и в Стената. 200лв не са малко пари за палатка и ще можеш да вземеш свястна. Просто се поразходи и огледай.
Като магазини препоръчвам Алпи и Стената.

Поздрав
Ясен

Красотата ще спаси света...

Автор wowbagger (T.I.P.)
Публикувано02.02.05 19:37

В Метро скоро ще внасят продукти на Camping gaz .Това е френска фирма,имам техния модел Colibri ,върши отлична работа.Цената преди 4 години беше 140лв.Като тегло е 2200 гр.

Тема Re: ех една палатка ми трябва! [re: Yassen]  
Авторnia (Нерегистриран)
Публикувано02.02.05 22:47

ми аз не разбирам много но със сигурност знам че трябва да е алпийска двупластова триместна и лека. то въпроса беше да ми дадете някакви идейки за места където можем да разгледаме. къде се намира точно този магазин в лозенец и също този в красно село? другите ги знам. оферта си е да видим в метро тази нова фирма. благодаря ви много за отзивчивостта! много сте мили!

Автор ggf (@passenger@)
Публикувано03.02.05 12:01

Магазина в Лозенец се намира на ул. "Славище" 18 (зад Японския хотел), но там едва ли ще има "алпийска лека двупластова триместна палатка", която да бъде и евтина. В Станата видях че има триместна алпийска на Ферино, за 450 лв, но не е много евтина.
Освен това виж една хубава тема за палатките

Тема Re: ех една палатка ми трябва!нови [re: ggf]  
Автор kamicv (®)
Публикувано04.02.05 11:50

:)таман мислех да се включа с мнение по темата, но от пепратката се стига до мое споделяне по нея от преди време:)
Само ще добавя, че платката е изпитана и на минусови температури.

---

Тема Re: ех една палатка ми трябва!нови [re: wowbagger]  
Публикувано05.02.05 02:03

магазина които знам в лозенец се намира на улица Богатица 18
и последния път имаше голям избор
а да той е и фирмен на Мило

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.