Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:11 08.12.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Хижа Персенкнови  
Автор alanin ()
Публикувано07.12.04 17:34

Някой ходил ли е там скоро? Как е? Планираме чнг там и се разрових из нета за малко информация, снимки....Ама няма.

Тема Re: Хижа Персенкнови [re: alanin]  
Автор Topepo (AlteSchlampe)
Публикувано07.12.04 18:22

Бяхме пролетта. Западнало, мръсно, износено и изпочупено вътрешно оборудване и обзавеждане. Отоплението е на ел печки, водопровода и ел инсталацията са силно износени и след като силно ни замириса на изгоряло, спряхме печката и спахме на студено - но си платихме отоплението.....

А бе, може да се преспи, като цяло не е толкова зле - но не търсете лукс и удобства....

Имат кръчма с двадесетина места, май и готвят по заявка.

Green fields are gone now, parched by the sun. Gone are the valleys, where rivers used to run

Тема Re: Хижа Персенкнови [re: Topepo]  
Автор naka76 (катерач)
Публикувано08.12.04 06:45

В хижата ли бяхте или в бунгалата??Аз миналата година бях и нямах такива проблеми!

Изпушената цигара съкращава живота с 2ч,изпитата бутилка ракия с 3ч.Работният ден съкращава с 8ч

Тема Re: Хижа Персенкнови [re: naka76]  
Публикувано08.12.04 13:39

Последните няколко години ни приемат все в бунгалата.

Е, ако човек не се впечатлява от куп дребни неуредици - пък и отива за един два дни - няма проблеми.

Green fields are gone now, parched by the sun. Gone are the valleys, where rivers used to run

Редактирано от Topepo на 08.12.04 14:35.

Тема Re: Хижа Персенк [re: Topepo]  
Автор alanin ()
Публикувано08.12.04 14:05

Е, за ден-два отиваме, ама ти направо ме притесни. И ние сме за бунгалата. Вие откъде тръгнахте - от Орехово ли? Кой я стопанисва тая хижа,знаеш ли?

Публикувано08.12.04 14:46

За състоянието на хижата - то сега всички хижи са повече или по малко на същото дередже, с отделни изключения....

Хижарката е млада жена, но не зная откъде е. И нямам телефонните й номера.

Е, ние обикновено идваме или от х. Върховръх, или от Б. Черква. Може и откъм Лилково. Но от Орехово съм минавал само веднаж, преди години, и не помня пътя.

Но мисля, че ще прекарате добре, все пак. Природата там е много хубава.

Тема Моите впечатлениянови [re: alanin]  
АвторCинeвa (Нерегистриран)
Публикувано08.12.04 16:06

от май 2004 са общо взето добри. Бях настанен в чисто и уютно бунгало, в банята имаше топла вода, електрическото отопление, ако и остаряло и износено, работеше. "Персенк" е относително висока, билна, не предлага хотелски лукс, но в сравнение с хижите в страната според мен е поне на средно равнище.

Тема Re: Синеванови [re: Cинeвa]  
Автор alanin ()
Публикувано08.12.04 16:16

Ей такива неща искам да чувам:)

Авторstil (Нерегистриран)
Публикувано09.12.04 08:46

Миналата година слизах от Персенк към с. Орехово. Имаше нова маркировка. Нагоре е сигурно 2-2.5h. Има и път (макадан).

Тема Впрочемнови [re: stil]  
АвторCинeвa (Нерегистриран)
Публикувано09.12.04 08:58

в целия район между Чудните мостове, Гробен проход и билото между хижите "Персенк" и "Изгрев" миналата пролет имаше нова маркировка, изработена от Министреството на околната среда и водите. На доста къси разстояния вместо знаци от боя са поставени внушителни метални табели с маркировъчен цвят.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.