|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Нощно изкачване на Ботев
|
|
| Автор | nenormalnik (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.11.04 07:03 |
|
|
Предлагам на всички в клуба ако имат желание разбира се и време да побродим заедно в района на вр. Ботев. Датите са 17-19.12.2004 г. Подстъпа ще е от х. Плевен. Ако има желаещи нека пишат. Ако някой не е разбрал добре става въпрос за нощно качване на върха със опция за качване на Кафадикилди и слизане през Купата в посока Видима. Поздрави!!!
sen-sei Damian
| |
|
|
|
Ха, каква странна идея. Ти нали знаеш, че на планина по тъмно се тръгва! "Ама сутрин" - уточнява скромно баща ми. аз бих се включил на драго сърце, още повече, че и без това планирах този уикенд за скитане на планина. Би било много хубаво ако се посъберем да походим заедно, макар и не посред нощ - ние сме разумни хора все пак и не правим такива неща. Защо ли никой друг не взема отношение? Да не е поради стряскащия ти ник? Я вземи се регистрирай!!! (ха-ха-ха)
Поздрави за всички.
| |
|
Тема
|
Re: Нощно изкачване на Ботев
[re: _nnn]
|
|
| Автор |
MилkaЧoko (лилава краВа) |
| Публикувано | 24.11.04 10:29 |
|
|
звучи добре...
лятно време през нощта се върви многоприятно - не се потиш, не те дразни слънцето и т.н., но зимата...има доста голяма разлика м/у снежен терен денем и нощем, която всъщност може и да е за добро понякога :)
засега нямам планове за средата на декември, ще се радвам да се посъберем хора...
| |
|
Тема
|
Re: Специално към nenormalnik
[re: nenormalnik]
|
|
| Автор | Плaнинeц (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.04 15:53 |
|
|
Предлагам ти най-приятелски да се откажеш от абсолютно безумното си начинание предвид чисто теоретичните ти познания в областта на туризма, планинарството и алпинизма!!!съжалявам, че пиша анонимен, но не желая да причинявам вреди от етичен характер на трети лица.случайно съм запознат именно от трети лица с твоите туристическо-планинарски изяви.това че си решил да се самоубиваш чрез планински преход си е твоя работа и не ми е проблем.проблема ми е че се опитваш да въвлечеш и други хора, при това гледам, че се отзовават с положителни настроения хора с много по-богат практически опит от теб!!!трябва наистина да си ненормален за да решиш да повлечеш със себи си и други хора в отвъдното защото точно това ще се получи накрая.те ще трябва да те търсят, тикат, влачат и ще си останете в Балкана до пролетта всичките.нито ставаш за водач, нито си способен да извършиш сам такъв преход.ако много си загорял да качваш Ботев направи го през деня и не през зимния период.ОСЪЗНАЙ СЕ ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО ПРЕКАЛЕНО КЪСНО !!!!             
| |
|
|
|
...да се откажеш. Разбирам желанието ти, но разумът трябва да наделее. Рискуваш не само себе си, но и тези, които ще те търсят при евентуален нещастен случай. Мислиш ли, че това е честно спрямо тях?

| |
|
|
|
Прощавай за нескромния въпрос - колко зимни прехода имаш? А, колко от тях са били през ноща? А, колко бивакувания през зимата? Май въпросите станаха множко, нали?Акъл няма да ти давам , живота си е твой,позволи ми само да ти споделя един спомен за себе си.Когато през 90-те решихме с едни приятели да катерим през ноща сев. стена на Вихрен, май познат стар алпинист само ни каза-вие сте или велики алпинисти или сте просто глупаци...Помислихме си и решихме ,че не сме велики и се отказахме. Поздрави.
| |
|
Тема
|
Re: za nenormalnik
[re: kent]
|
|
| Автор | Vladimir (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.04 22:03 |
|
|
Абе не знам колко прехода има човека , ама 20h тази вечер на Ботев температурата е била - 17 , гъста мъгла и скорост на вятъра 144 km/h
| |
|
|
|
Да, то там времето тепърва ще се подобрява...  
| |
|
Тема
|
[re: Плaнинeц]
|
|
| Автор | nnn (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.04 22:54 |
|
|
ае стига, бе. То само остава човекът да се обеси публично заради това, че е предложил нещо по-необичайно. Сега започвам да разбирам Андон, Аспарух и другите, които не пишат (ве4е) тук за по-екстремните си изяви. Съжалявам, че е така. Или може би ти си опитен и познаваш добре автора на предложението и можеш да го оцениш адекватно и искаш да предупредиш всички ни за това? Защо обаче подчертаваш, че държиш на анонимността. Аз мисля, че който прецени, че е способен да опита е по-добре да опита, макар и да не стигне далеч от Плевен. Смятам, че ако човекът е наистина наясно какво предлага, не следва да бъде отрицаван така (да не кажа грубо). Лично аз не се чувствам "въвлечен" в опасност от това предложение - нали сам ще реша дали, кога и до къде.
поздрави за всички.
| |
|
Тема
|
[re: nnn]
|
|
| Автор |
slavei (който не пее...) |
| Публикувано | 24.11.04 23:20 |
|
|
хм... на мен лично идеята ми харесва.... но не бих тръгнал с непознати! По добре сам, в смисъл знаеш какви са ти възможностите и тн....... освен ако не се надцениш и да подцениш планината  Редактирано от slavei на 24.11.04 23:23.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|