Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:28 08.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Godishen otchetнови  
АвторGalminator_nogo_q_myrzi (Нерегистриран)
Публикувано28.09.04 01:04

Predi izvestno vreme edno samolet4e nare4eno s kratkoto ime Airbus 320 me zavede po Paris i ot tam edno drugo damolet4e s o6te po kratkoto ime Boing 747 polet 008 me postavi s izvetno zakysnenie v New York (nqkyde dale4e ot vsi4ko interesno!). I taka kakvo da vi kaja izvednyj se okazah v edna dyrjava na drugiq krai na sveta. Tehni4eski zemqta e krygla i drugiq na krai na sveta e pak kydeto si kle4i6. taka 4e 6te go kaja taka: na pypa na sveta sys smytnoto 4uvstvo 4e sym na gyza na geografiqta. I ako tova be6e New York to Atlantic City se okaza samiqt anus na geografiqta. Nakraq bez da usetq se okazah nasred Atlantika na ostorv vodolaz.

Abe ideqta e 4e se vyrnah (s polet oo7 da im imam nomerata!)!!!

dam... i sega BG! i balkan i... ami ne znam to4no 6e vidim moje bi Uni.

aide so zdrave

Тема Егати годишния отчет! [re: Galminator_nogo_q_my]  
Автор Яceн_ (като мъгла)
Публикувано28.09.04 14:20

Аз като счетоводител ако съчиня такова нещо и ще ме уволнят!

Я дай по-подробно - цяла година е това!

Хомо Сапиенс - това означава възможност, но не винаги способност за мислене

Тема Re: Егати годишния отчет!нови [re: Яceн_]  
Автор alexoff ( (_)] .)
Публикувано28.09.04 14:41

Да се добавят и обяснителни бележки под черта

Тема Кирилица!нови [re: Galminator_nogo_q_my]  
АвторBятъp (Нерегистриран)
Публикувано28.09.04 17:35

Барем пиши на кирилица, Лисиче, много си се поамериканчила.

Тема Кирилица!!!!нови [re: Bятъp]  
АвторГaлминaтop (Нерегистриран)
Публикувано28.09.04 23:07

Отчет ала Царя бе! Поне ни ви казах, че обядът беше хубав.

Бележки
име на острова - Бригантин
област Атлантик
щат New Jersey
мото Тук прилива по принцип е 2 метра, а иначе докъде стигне.
време на престоя 4 месеца
последствия - много невзети изпити.
планове след постижението - Да ям две кюфтета с пръжени картофи и редена салата. Да напиша гневно писмо до Air France задето ми строшиха раницата (ама наистина!)л В този ред!
планове за по-далечно бъдеще - мусака, ракия и малко балкан. Не задължетилно в този ред.
проблем на дневен ред - 7 часа или как нощта се превръща в ден.

Тема Я давай нататък!нови [re: Гaлминaтop]  
Автор Яceн_ (като мъгла)
Публикувано29.09.04 09:06

Взе да става интересно...

Хомо Сапиенс - това означава възможност, но не винаги способност за мислене

Тема давам нататъкнови [re: Яceн_]  
Автор Galminator (баир будала)
Публикувано30.09.04 13:54

Ами хм от къде да почна.

Чували ли сте за урагана Франсис?
Този дето първо мина през Флорида, понеже всеки ураган минава от там, а после къде му видят очите. Защо Флорида? Вижте сега Флорида е нещо като тренировка за всяка бурия що е решила да удари страна на свободните, храбрите и предприемчивите. Тя си го отнася веднага след Ямайка и Куба. Всъщност погледната по-цинично след чернилките и комунистите удря на Буш брат му и всички старчоци южно от Тампа Бей (които пък имат много як футболен отбор).

Но Бригантин е далеч далеч от тоя важен щат. Обаче понеже защото... Франсис реши да навести и нас, че да не радваме на прекалено добро време.

А пък самия остров е едно такова пясъчно... Ивица пясък, малко лодки, два хотела (най-високата сграда е 14 етажа - Рамада) и един автобус до континента минаващ на 1 час, да не забравим Бригантин бридж. Много хубаво мостче, само да бяха се сетили и за нас велосипедните труженици. Мъка. А ако има икона на расована сегрегация то това е Бригантин. От 10-тина хиляди души население едва ли има 10тима цветнокожи, абе да си го кажем направо бият бедни негри, богатите не ги бият, ама не им дават да си купат къща, да не би нещо да се развали расовата картинка. Но като прекара човек две седмици в Атлантик Сити и разбере, че негрите в голямата си част за мързелива друсана пасмина, жевееща на държавни помощи, някак си расовата чувствителност се затъпява в посока "А така! Нека му е на крокодила!".

Какво прави човек там? Ами работи в един от 5-те ресторанта. Разбира се най-добрият ! Не знам за качеството на кухнятата и т.н., но със сигурност най-скъпият. Интересни неща се случват там - урагани, торнадо, да ви спрат полицаите, за да ви питата от какъв зор се разхождате вечер по плажа, пиене с братята поляци (особено голяма грешка) и... май това е.

айде че времето е пари. байтчетата също.

Човек дори и добре да живее..

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.