|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Рай   |  |  | Автор | Лиcтeнцe (Нерегистриран) |  | Публикувано | 01.09.04 10:58 |  |  | 

Здравейте
 Някой може ли да ми каже актуални телефони за връзка с х. Рай и предложение къде да нощуваме в Калофер. МОЛЯ

|  |  |  
             |  |  | 

Имам два номера за връзка с х.Рай. Колко са актуални обаче идея си нямам.
 048/886 081 Чочо
 09132/22 76
 Дано са от полза

---

|  |  |  
             |  |  | 

хм
 аз имам 048 800 777 - вероятно съм си го записал в самата хижа :)

иначе...хижарят май се казва Велико (попаднахме там на Великден и той празнуваше), въпреки че всички го наричат Чочо - но както веднъж обсъдих с познати - вероятно на Великден е Велико, на Гергьовден - Георги, на Димитровден - Димитър и т.н. :))

|  |  |  
             | 

| Тема |  И аз имам записан...  [re: kamicv] |  |  | Автор | Яceн_ (като мъгла) |  | Публикувано | 01.09.04 12:50 |  |  | 

... 048 886081

Колкото до нощувката в Калофер - нямам идея. Но в Карлово миналата година са открили хубава туристическа спалня. Точно в подножието на Балкана. В подстъпите на "Хубавец" и "Равнец"... Може да направите някаква комбинация.

Който пие - пее
 Който пее - зло не мисли
 Следователно който пие - зло не мисли

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: И аз имам записан...
[re: Яceн_] |  |  | Автор | Лиcтeнцe (не е непозната) |  | Публикувано | 01.09.04 13:44 |  |  | 

Благодаря. Намерих Чочо, но нямали места за нощувка. Моля дайте идея от Калофер къде можем да отидем да спим за 1 вечер. Нямам идея.
 Адски се разочаровах, а сме се събрали 10 човека и не знам какво да правим

|  |  |  
             |  |  | 

има туристическа спалня.

Турист

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: В Калофер  [re: Typиcт] |  |  | Автор | ЛиHa (НаЛи?) |  | Публикувано | 01.09.04 14:32 |  |  | 

Телефони на тур. дружество в Калофер: 03133/2276 и 048/761288

Успехът най-лесно се измерва с начина, по който човек се справя с разочарованията.

|  |  |  
             |  |  | 

С бачо ти Стоян и компания викам да я направим през пролетта на 2005 година. Така де, имаме да си връщаме на Средна гора за едни агнешки истории...

От гара Калофер започва маркирана пътека, ама там нагоре за каква Индия става дума не мога да ти кажа. Нагоре би трябвало да са хижите Свежен и Братан, ама дали работят идея си нямам...

Нали ставаше въпрос за идея, само идеи ми дай да мисля!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: И аз имам записан...  [re: Лиcтeнцe] |  |  | Автор | TeHuCka (Заблуден) |  | Публикувано | 01.09.04 15:09 |  |  | 

Може да нощувате в местноста Паниците (над Калофер по пътя и изходна точка за х.Рай).
 Има една база (на бившия ДАП), където нощувката е 5 лв. в Бунгала (една двойка и една тройка са в бунгалата). За съжаление не записах телефона на леля Мария за да ти го дам да им се обадиш.

по добре да мълча и да изглеждам глупав, отколкото да си отворя устата и да го докажа

|  |  |  
             |  |  | 

На това му се каня от 1996г.

Не чета METODICA. Не съм я учил и не я разбирам.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |