Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:27 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Туристическа газова бутилка..  
Автор lNSlDER ()
Публикувано27.07.04 10:12

Здравейте!

Искам да си намеря туристическа газова бутилка, но по-малка. Примерно 1 кг.
Трябва ми за газова лампа. Тази бутилка, която имам е голяма (2 кг.), от тези червените (полски или чешки) от едно време.

Стига вече с с тези пълнители за еднократна употреба по 9 лв.!!!! от Метро (на Campingaz).

Предварително Ви благодаря за информацията!

Тема Re: Туристическа газова бутилка..нови [re: lNSlDER]  
Автор Pилeц (жаден)
Публикувано27.07.04 19:14

Доста време ползвам газ, но досега не съм видял бутилка от 1кг. Масовата туристическа бутилка (преносима) е около 180г. Гръцките струват по 1-1.20, а френски, италиански и др. по около 2лв. Не знам какви са тези пълнители по 9лв.

Планинското притегляне е обратно на земното - не надолу, а нагоре!

Авторizit (Нерегистриран)
Публикувано27.07.04 19:35

I az imam podoben problem,tursq prezarejdashta butilka za gazov kotlon/ot nai-malkite,tip METRO :)/...tursih iz cqla Sofia,navsqkude mi kazvat che ima po princip ,no te nqmat v momenta ?!!!???

nqkoi moje li da pomogne?

Автор spasss (непознат )
Публикувано28.07.04 00:48

veroiatno polzvash ot nai dobrite kotloni na Campinggaz. te sa vetroustoichivi, malko po golemi sa, s udobna postavka za da ne se obrushtat i ne znam oshte kakvi ekstri. nai malkiia im model kotloni e prednaznachen za butilki ot 180 gr kakto kazva rilets koito ako sa firmeni na campinggaz struvat 2 leva a ako sa grucki, turski i ne znam oshte kakvo proizvodstvo sa po edin lev. po princip izdurjat okolo 4 chasa i mojesh da gi polzvash normalno za kolichestvo technost ne poveche ot litar. ako ne te burka tejestta naistina ima butilki po 1 litar, cherveni ot roda na polskite i cheshkite no sigurno sa ili turski ili niakakvo jultursko proizvodstvo, koito se prodavat po pazarite ili v specializirani magazini za gazovi butilki. takuv magazin ima v Shumen do avtogarata i tam sus sigurnost ima takiva butilki, ne sum oburnal vnimanie obache kolko struvat. gledah gi predi 3 dni, edva li sa se svurshili. ne gi tursi obache po magazini za turisticheska ekipirovka a po jelezarski magazini, magazini za instrumenti i nai veche po pazarite. niama nachin da gi niama na Ilienci ili po bitaci ot toia rod.

Тема Re: Туристическа газова бутилка..нови [re: spasss]  
Автор NickZ (audi user)
Публикувано28.07.04 10:59

А кои от тези газови котлончета на Campinggaz са подходящи за планина. Вие какви ползвате и не на последно място какви са им цените. Къде могат да се купят в Бг. Благодаря!

The Mythical Bird Rose From The Ashes Young Again

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.