Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:14 02.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема събитиянови  
Автор Zlatna (търсеща)
Публикувано19.07.04 13:48

Здравейте!
След съботно-неделното ми разхождане насам-натам по родните балкани мога да кажа, че от клубните значки няма голяма полза:))) разпознаването се случва на втората дума:))) Шашна ме друго: "Ти ли си Златна? Аз си те представях руса със сини очи и големи очила. Някакава типична еколожка!" Смех, смех, смех!!!!
Както и да е... аз отово пускам инфо за разни полу-туристически събития.

25-и юли, Тюленово, палатки, чували, китари и т.н. - много весела агитка старозагорци (може би и пловдивчани) рожден ден на един образ от Зелени балкани отворено за всички:)

http://www.whitecard.cc/events/index.htm извинявам се, че не го пускам като линк. Това е покана за един пътуващ из Европа еко-хипи фест. Тази година е в района на с.Буйново. Стартирали са на 17-и юли и още към месец ще са там. Аз лично си мислех, че ще е нещо от рода "секс, наркотици и рок'ендрол" , обаче хората са казали изрично някои неща в сайта:))

29-и, 30-и, 31-ви макар че вече разлепиха плакатите... Рок-фестът! - Берксток www. berkstock.com

31-ви юли-1-ви август - Традиционното гайдарско надсвирване в село Гела www.rozhen.com

има и още:) Тазгодищното чистене, организирано от "За земята" ще бъде на Рила, вероятно в района на Мусала... в периода между 15-и и 25-и август
за сега толкова:) Мисля, че не е малко... Има още едно събитие, но тъй като информацията занего е все още непотвърдена...ще я запазя за себе си:)
Слънчеви и усмихнати дни!

Тема Аааа, Зелени Балкани, аха!нови [re: Zlatna]  
АвторФaн (Нерегистриран)
Публикувано19.07.04 22:15

Ще ги хвана аз копелдаците, дето сложиха един контейнер на Камен бряг съвсем до огънчето и забравиха да го изхвърлят една година. И до миналата гоина имаше купчина боклуци на брега. Сега ще мародерстват на Тюленово. Добре, че ме информира, та да мобилизирам селяните, организирани в местна милиция (по мичигански образец) да се разбравим с безделните копелдаци, хе-хе-хе!

Тема тия хубавцинови [re: Фaн]  
АвторЛют фaн (Нерегистриран)
Публикувано19.07.04 22:25

от зелени балкани са поредните употребители на природозащитата за тясно лични интереси преди време исках да помогна с нещо на опазването на природата и им се обадих а те ми казаха че нямали поддръжка и обществото не се интересувало от тях само че когато ги попитах с какво мога да съм им полезен ми отговориха С НИЩО

Тема Re: тия хубавцинови [re: Лют фaн]  
АвторФaн (Нерегистриран)
Публикувано20.07.04 00:26

Ами еле, присъедини се към новосформираната тюленовска милиция. Ще се разправим с копелдаците!

Тема Re: тия хубавци [re: Фaн]  
АвторPetrov (Нерегистриран)
Публикувано20.07.04 00:51

I az sum s vas mladegi!!!Pozdravi.........ot Enina

Тема Spoko!нови [re: Фaн]  
Автор Zlatna (търсеща)
Публикувано20.07.04 15:11

Ne se pritesnyavaite!!! Ama za nishto, naistina! Imam vrazki i v radnevskata ludnica, ste vi osigurim stai s yujno izlojenie!
Samo deto vie ste za vrazvane, taka da znaete!!!
Aman ot takiva kato vas!!!Pfuuuuuu!
S dalboko neuvajenie!!!
Zlatna

Тема Re: Spoko!нови [re: Zlatna]  
АвторФaн (Нерегистриран)
Публикувано21.07.04 14:17

Не се страхувам. Както виждаш-народът е с мен. А ти си сама, лакей на лъжеприродозащитниците и душманите на родните равнини и планини. Дните са ви пребороени!

Тема Извинявайнови [re: Фaн]  
Автор Aндoн (Родопи)
Публикувано21.07.04 15:57

Извинявай, че се намесвам, ама кой народ е с теб? Да не би албанският?

Също така откъде знаеш, че тя е сама? Кажи къде точно ще бъде търкала, за да обадя няколко телефона на моите Родопски (и не само такива) Баби, пенсионерските клубове в страната, пенсионерите - туристи и разбира се горските ми стражари - приятели! Смятам знаеш сам как и за колко време се организират по-възрастните хора. Няма мотане като при вас младите. Качват се на няколко ЗиЛ-а и КамАЗ-а като чували с картофи и пристигат. А вие младите за едно Първоюлско утро (или там както му викате) не може да се организирате както трябва. Да не говорим пък що матриал от оръдия на труда имат за чупене по нечии тикви...

1949 година - големият сняг, пак така някакви се правиха на отворени (само че с пощенски писма), ама доста лобут изядоха...

Като ще да е мелле, поне да е пълно!

Редактирано от Aндoн на 21.07.04 16:11.

Тема Re: Spoko!нови [re: Фaн]  
Автор Гьoko ()
Публикувано21.07.04 17:44

Абе, Фанчо, кой е с теб? Много странно ми изглеждате... А и откъде разбра, че Златна е сама? Или имаш някакви ясновидски способности? Ако е така, моля те кажи ми кои числа ще се паднат утре на тотото, пък ти обещавам, че на мелето ще участвам на твоя страна

"О, неразумний юроде! Поради что се срамиш да се наречеш болгарин...."

Тема KUV SI TI VE SME6NIKнови [re: Фaн]  
АвторLucian (Нерегистриран)
Публикувано21.07.04 20:05

kuv ti e problema na tebe li4no. kaji da ti go razre6im naburzo.Nema kvo da draska6 tuka vuv foruma i da se pravi6 na otvoren.POSERKO...Kazva6 kude i koga i ako ima6 smelost moje i da diode6 kele6 takuv.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.