Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:20 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема село Чамланови  
Автор TeHuCka (Заблуден)
Публикувано07.07.04 16:37

Някой чувал ли е за това село и може ли да ми каже нещо повече?

по добре да мълча и да изглеждам глупав, отколкото да си отворя устата и да го докажа

Тема Чамланови [re: TeHuCka]  
Автор Aндoн (Родопи)
Публикувано07.07.04 16:53

Чувал съм! Нещо повече ли искаш - ами официално се води заличено от регистрите на ЕКАТТЕ. Стига ти толкова, други обществени тайни няма да казвам!

Тема Да,нови [re: TeHuCka]  
Автор Typиcт ()
Публикувано07.07.04 16:59

през него минава един от вариантите на маршрута х. "Триградски скали" - с. Мугла в Родопите.

Тема Re: село Чамланови [re: TeHuCka]  
Автор Zlatna (търсеща)
Публикувано07.07.04 18:12

Tchamla Kingdom - Това ли те интересува? Защото по повод на това село аз съм засичала само горепосоченото и то в интернет. Това (тук преразказвам) е опит да се направи в България нещо като арт-селище, където да се събират хора от различни краища на света, занимаващи се с изкуство, да обменят опит и да се кефят на Българската природа... То май цялата истЕ/Ория е ситуирана (Ох, че я обичам тази думичка!!!) в една единствена къща, но с идеята да се разпространи и в повече...
Престоят там е скъпичък, по мое мнение, според видяното в интернет:))
А иначе има друго такова изоставено село, което е в близост до габрово и група ентусиасти и без пари ще се опитат да направят същото за плебеите като нас;)))) ама повече не казвам, защото и много повече не знам:)))
Със Здраве!

АвторAlina (Нерегистриран)
Публикувано08.07.04 03:19

За първи път бях там 95 и останах просто очарована. Изоставено, т.е. диво селтсе с бели къщи, прекъснати ел. житси... катснало на голо било, в ниското леко заравнено, корито за животните, водитса, още по-надолу борове... приказка. Та си викахме със Змей Горянин - тука ще се купува къща някой ден. Страшно готино, особено като се поразходихме из околните коларски пътища...

Но това което чувам че е станало там ме кара вече да го заобикалям. Ала бала, само това мога да кажа като коментар. Няма я вече тишината, красотата, дивотията... всичко се комерсиализира, надувките на т.н. хора на изкуството, предвземките... нещо тези неща не ми понаст. Е, аз го чувствам така. Хора разни. На други вероятно им харесва...

Иначе се стига много лесно - от село Мугла е около мисля 2 часа нормално темпо, без бързане, с хапване, губене... Има пряка пътека която се хваща от р.ливад(н)итса(не попмя как точно беше) Хваща се едно много характерно изразено, течащо дере и право нагоре те извежда точно на селото.

АвторMитko (Нерегистриран)
Публикувано08.07.04 08:07

Някога е било голямо и богато село. Изоставено е, защото няма вода.

Тема мисля да ходя там [re: TeHuCka]  
Автор K . (mind spinner)
Публикувано10.07.04 15:24

петък и събота следващата седмица, ако не съм на море.
ще пиша като се върна. маршрутът ми е пампорово - девин през мурсалица

K .

Авторalex (Нерегистриран)
Публикувано12.07.04 06:28

Tova e edno ot nai-visokite sela(biv6i sela) na balkanite.Namira se na okolo 1700m.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.