Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:36 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема SINEMORETZнови  
АвторPuzzle (Нерегистриран)
Публикувано30.06.04 10:01

Ako nqkoi ne e xodil v Sinemoretz e vreme da go napravi i ZADALJITELNO ama absoliutno ZADALJITELNO da poseti SILISTAR. Tozi plaj se namira na nqkolko kilomatra na iug ot Sinemoretz i tam e RAQ. Ako nqkoi e dledal Plaja s Leonardo Dikaprio to moje da si go predstavi pone malko - Unikalno sa4etanie na reka, koqto se vliva v moreto i krasiva gora. Nai-gotinoto e 4e tam vse oshte e devstvena prirodata. Do plaja ne moje da se otide s kola a samo pesha, nqma xilqdi turisti a samo fenove. Minalata godina otovrixa edno bar4e koeto zacapa malko peizaja no ina4e e dobre ima otkade da si vzemesh bira.

Do skoro vijdane - az sam na Silistar

Тема Силистар...нови [re: Puzzle]  
Автор Acпapyx ()
Публикувано30.06.04 10:59

Спокойно, на Бутамята пакетният туризъм вече почва, скоро че извиси горда снага и хотел "The Silly Star"

Тема Re: SINEMORETZнови [re: Puzzle]  
Авторleni (Нерегистриран)
Публикувано30.06.04 12:12

Tova e viarno ama ako otidesh prez avgust na Silistar shte ti stane losho... Vse edno si na Ahtopolskia plaj ako tova ti govori neshto

Тема Re: Силистар...нови [re: Acпapyx]  
Публикувано30.06.04 12:17

Znam, znam dalgata raka na TUI se useshta . No neeeeeeeeeee na Silistar nikoi nishto nqma d stroi zashtoto tam e zashtitena teritoriq i nikoi nqma pravo da gradi nishto drugo osven leki konstrukcii. KAZAX

Тема Силистар не е това, което беше [re: Puzzle]  
Автор K . (mind spinner)
Публикувано01.07.04 05:38

пътят към силистар всяко лято около 10 часа прилича на "цариградско шосе" със стотици коли, пълни с "летовници", които се опитват да стигнат до плажа.

толкова много народ - мястото вече на нищо не прилича. както и много други места по южното черноморие

добре, че има още забутани места между бургас и варна и по халкидики

K .

Тема Re: SINEMORETZнови [re: Puzzle]  
Авторesselte (Нерегистриран)
Публикувано01.07.04 14:53

Като казахте Синеморец чак стомаха ме присви.
Бях там миналата година. На меден "месец". Няма толкова чисто, спокойно и синьо море. Няма дискотеки, чалготеки и прочие теки. Вечер едни големи звезди, щурчета, тишина........абе нямам думи да опиша. Силистар е незабравим. Стигнахме до него случайно - не знаехме, че там има плаж. Тръгнахме по една пътечка, която тръгва от Бутамята. Вървяхме, вървяхме сумати време. Минахме през едни гори, храсти, чудни морски пейзажи. Не е истина......Най-накрая като го видях занемях направо. Сламени чадъри, адски синя вода и толкова златист пясък, че чак примижаваш. Харесвам също и плажа до устието на Велека. Заплюхме си го - "нашия плаж".
Та тази година мислим пак там да отидем. Обаче ми се ще да споделите своя опит с квартирите. Къде сте били, хареса ли ви, не ви ли хареса, колко парички ви струваше нощувката .....такива неща.
Благодаря ви за споделения опит.

Тема Re: SINEMORETZнови [re: esselte]  
Публикувано02.07.04 12:12

УУУУУУУУУУУУаааау
Да стигнеш пеш от Бутамята до Силистар си е направо геройство - браво, браво.
Радвам се, че ви е харесало.
СЪВЕТ за рибари: Отидете края на сепрември, началото на октомври и ще "скъсате" заргана, тогава там е рай - няма туристи, а само рибари прииждат от всички каища на Бългаия

За квартирите немога да ви посъветвам нищо конкретно, но съм сигуна, че в момента, в който отидете и на петата минута ще имате квартира.........
Има и много семейни хотели, които педлагат доста добро качество на разумна цена, даже бих ви препоъчала тях откокото някоя гадна и мачна квартира.

айде чао и доскоро виждане - знаете каде

Тема Чисто и красивонови [re: Puzzle]  
Автор пeшexoдeн (турист)
Публикувано04.07.04 19:42

Да ви призная, преди две години лятото един приятел - Иво от "Активна позиция" от Русе, да се свети името му, организира международно почистване на плажа от Бутамята до Силистар. Толкова боклуци бяха събрани, че сега като чета във форума колко е "красиво и чисто", се радвам, че е организирал сметопочистването на района.

Тема Re: Чисто и красивонови [re: пeшexoдeн]  
Автор Pилeц (жаден)
Публикувано04.07.04 19:59

Шапка му свалям на този Иво! И аз много обичам това място!

Планинското притегляне е обратно на земното - не надолу, а нагоре!

Тема Re: Чисто и красивонови [re: Pилeц]  
Автор vgazgoeb (абдал)
Публикувано04.03.13 15:33

Как е там сега? Още по-зле ли е?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.