Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:59 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Нощувка В Мелникнови  
Авторclose-your-eyes (Нерегистриран)
Публикувано29.06.04 12:45

Някой да знае къща или хотел, където може да се нощува за около 10лв, за 8 човека, в Мелник.
Или да има впечтления от туристическата спалня в Мелник

Поздрави от Варна

Тема Re: Нощувка В Мелникнови [re: close-your-eyes]  
Автор Typиcт ()
Публикувано29.06.04 14:10

Здравей,

Миналата година туристическата спалня беше поизоставена, но питай за по-сигурно в хотела на Балкантурист. Има и няколко хотелчета, но по мое мнение най-добре е да се отседне у някоя баба, даваща квартира.

Турист

Тема Info !нови [re: close-your-eyes]  
Автор Mиcлeщ (имам мнение)
Публикувано29.06.04 15:36

Миналата година бяхме там. Нощувката в туристическата спалня бе на цена 3 лева. За тази цена не може да се има и големи претемции. Банята (само женската ) работи, малко трудно се нагласят кранчетата, но работи. Е може някъде да липсва стъкло да речем - но в тая жега - на нас ни хареса - става. На цена от десет лева мисля че може да се намери голям избор за спане - поне миналата година квартирите бяха по 5-6 лева на място, а като слушам тук в форумите и чета в нета се говори все за по-големи суми.
Иначе малко градче - и даже и виното им не е чак толкова хубаво колкото се говори, но поне навсякъде дават да се дегустира - та чак глава може да направисх от дегустации. Според местните експерти - годината била лоша.
Е, пожелавам ти приятно прекарване и като се върнеш пиши за актуалност...

Да се учим от миналото, живеем с настоящето и мислим за бъдещото !!!

Тема Re: Info ! [re: Mиcлeщ]  
Автор close-your-eyes (непознат)
Публикувано29.06.04 17:06

Благодаря за info-то.(само не разбрах ти ли намества кранчетата в женската баня;).
Ще ходя към Мелник около 20 юли, и ми е чудно дали ще се намери на място квартира за 8 човека, щот от нета излизат само хотелите за по 15-20лв. нощувка.
Пък ще разказвам - програмата е за културен туризъм, преди мелник, ще ходим рилски езера - рилски манастир...
А може да има и продължение Мелник - Безбог, ако някой го е минавал скоро може да ми пише как е?!

Тема Re: Info !нови [re: close-your-eyes]  
Автор Mиcлeщ (имам мнение)
Публикувано30.06.04 10:41

Не бе, кранчетата са малко скапани, а в мъжката баня не можах да си наглася. Ние си бяхме само нашата група, така 4е проблем никакав.
А до Безбог от Мелник - как става тоя номер - с летене ли ? Бая си е разстоянието, ако се минава пеша, а не с някакав превоз (тогава пак е бая въртене до Добринище и нагоре ) За сравнение до хижа Пирин по гидовник е 6 часа, но за да го вземеш за толкова ми се струва, 4е трябва да си сам, без раница и освен краката си друго по пътя да не видиш! а с 8 човека поне според мен - абсурд.
Е, надявам се да сам бил поне малко полезен ! Успех и приятни мигове!

Да се учим от миналото, живеем с настоящето и мислим за бъдещото !!!

Тема Re: Инфо!нови [re: Mиcлeщ]  
Автор Яceн_ (като мъгла)
Публикувано30.06.04 12:14

х."Пирин" - Мелник е 6 часа. Надолу. А на горе... Поне осем. Като се минава през най безводното, най-неприятното, най-горещото, най-потискащото място за което се сещам в цял Пирин. Скапана работа. Иначе от х."Пирин" до "Безбог" пак си е ходене, но приятно. Разнообразно, с гледки, с вода. Но при всички случаи това си е преход за два дни. Е, става и за един, но ако гониш някакви постижения и рекорди... От тъмно до тъмно, без спиране, без много багаж... Не ви знам какво искате.

А иначе - късмет и приятни разходки!

Който пие - пее
Който пее - зло не мисли
Следователно който пие - зло не мисли

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.