Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:39 24.04.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Беклемето - х. Ехо - с. Розино  
Автор RAYAR ()
Публикувано29.06.04 15:41

Здравейте туристи,

Йога центъра в с. Розино, дом "Божи дар" осъществи горния поход на 23 и 24 тоэи месец. Освен от райската природа на връх Юмрука бяхме очаровани от правилата на водача, пословиците и афориэмите на Yassen от Русе.
Ще се радваме да се запознаем и опоэнаем. Заповядайте при нас в с. Розино! За информация, можете да прочетете тема СЪБОР от Yogin в клуб Йога.

Тема Всичко е добре, но...нови [re: RAYAR]  
Автор Яceн_ (като мъгла)
Публикувано29.06.04 15:47

...има нужда от малко доуточнения.

1. Правилата на водача, пословиците и афоризмите не са на Yassen, а на todorovt от Русе.
2. Yassen не е от Русе, а от София, ако не се лъжа. Всъщност не съм сигурен, че е от София, но съм сигурен, че не е от Русе!
3. Доколкото съм запознат всъщност, Yassen наистина е пуснал правилата на водача, пословиците и афоризмите, които получи на "Козя стена", в кутията на Юмрука, и в този смисъл листът, на който са записани, си е негов.

Иначе - благодарим за поканата!

Който пие - пее
Който пее - зло не мисли
Следователно който пие - зло не мисли

Редактирано от Яceн_ на 29.06.04 15:54.

Тема Re: Всичко е добре, но... [re: Яceн_]  
Автор RAYAR ()
Публикувано29.06.04 16:43

Грамотата беше на Русенското туристическо дружество, а веше споменат ник Yassen.
Но наистина, хубавото си е хубаво.

Тема Re: Всичко е добре, но... [re: Яceн_]  
Автор Yassen ()
Публикувано29.06.04 23:47

Адаш, не завиждай Станах Звезда

Освен това съм софиянец.

Жив и здрав
Ясен

Красотата ще спаси света...

Тема Re: Всичко е добре, но...нови [re: Yassen]  
Автор Яceн_ (като мъгла)
Публикувано30.06.04 11:17

Който пие - пее
Който пее - зло не мисли
Следователно който пие - зло не мисли

Тема Re: Уточнение [re: Яceн_]  
Автор todorovt (минаващ)
Публикувано30.06.04 12:56

Пословиците и афоризмите са редактирани и отпечатани от Петко Рашев (peshehoden), а Ясен (латинския) ги е оставил в кутията на вр. Юмрука, когато са се прибирали към София след срещата на х. Козя стена.
Радвам се, че написаното е харесало на момчетата от с. Розино. Поздрави на Нафтата от Тодор Тодоров от Русе.

НИКОЕ ДОБРО НЕ ОСТАВА НЕНАКАЗАНО!

Тема Каква е тази кутия?нови [re: todorovt]  
Автор Mиpa CM (несериозна)
Публикувано30.06.04 13:42

Пощенска няма да е.

Чавдарчето учтиво поздравява,
то възрастните хора уважава.

Тема Кутиятанови [re: Mиpa CM]  
Автор Aндoн (Родопи)
Публикувано30.06.04 14:09

На някои върхове има поставени кутии, в които добри хора са оставили книга, в която да напишеш нещо.

Друг Старопланински чукар с кутия е Голям Купен. Интересно ми е защо на Вежен няма кутия или пък има, но аз не съм я запомнил, понеже не съм писал в нея като съм бил на върха? Мисля, че нямаше, но все пак някой да каже...

Икарусчето учтиво поздравява, то възрастните баби уважава.

Редактирано от Aндoн на 30.06.04 15:29.

Тема Re: Каква е тази кутия?нови [re: Mиpa CM]  
Автор todorovt (минаващ)
Публикувано30.06.04 14:12

Здравей, Мира!

Преди малко по пощата получих покана от Андон да се видим на похода 100 км за 24 ч. Ако успея да се организирам и отида до х. Ехо и ако бъдеш там, ще ти покажа тази кутия. Прилича на пощенска, но в нея има тетрадка и химикалка (има и пари - ако някой е пуснал нещо). Всеки, който се е изкачил на вр. Юмрука, може да напише нещо в тетрадката и покаже, че е бил там.

НИКОЕ ДОБРО НЕ ОСТАВА НЕНАКАЗАНО!

Тема 24 часанови [re: todorovt]  
Автор Mиpa CM (несериозна)
Публикувано30.06.04 14:25

Здрасти, бате Тошо!
Мерси и на двамата за разясненията.
За 100-те км. на Станислав ли става дума? Никога досега не съм опитвала да вървя 24 часа, но съм опитвала да не спя 24 часа, и не се получава успешно при мен. Но защо пък да не опитам някой път двете неща заедно, може ходенето да помага на неспането.
Само че по принцип никога не съм била в суперформа (по пътя за Козя стена например Андон и други ме изпреварваха като експрес малка гара;-), а сега сигурно съм в още по-лоша, защото месец и половина почти не съм мърдала от къщи заради проблем със ставата на стъпалото. И още гледам да го щадя тоя крак. Но това беше към края на юли, какво пречи да дойда да ви видя поне на "старта". Ще погледна в сайта на Рада и Станислав.
Защо не, наистина. Ако се кача, тъкмо ще видя връх с кутия.

И бианкито, Андоне, и бианкито!
Особено най-възрастните баби.

Редактирано от Mиpa CM на 30.06.04 14:30.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.