|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Asolo
|
|
Автор | kiro (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.04 10:04 |
|
Da vi pitam ... do kolkoto razbrah, Asolo se praviat v Rumania! Niakoj moje li da mi kaje do kolko sa kachestveni? Ne, che imam neshto protiv rumancite, no si se chudia vse pak!
A i oshte edin vypros. Kyde v Sofia moga da nameria Crispi? Da gi razgledam i tiah!
| |
Тема
|
Мои познати
[re: kiro]
|
|
Автор | Cинeвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.04 10:10 |
|
вървят вече две години с "Асоло" без оплаквания. Намират ги удобни (доколкото може да бъде удобна една зимна обувка), топли и сухи. "Криспи" се предлагат в обувния магазин на Малките пет кьошета.
| |
Тема
|
Re: Asolo
|
|
Автор | Vladimir (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.04 11:00 |
|
Asolo са италянска марка , но се правят в Румъния защото там работната ръка е по - евтина. Аз ходя с Asolo вече 3 години и съм много доволен. Сестра ми , приятелката ми и още много мои приятели имат такива обувки и също са много доволни.

| |
Тема
|
[re: Vladimir]
|
|
Автор | kiro (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.04 11:14 |
|
Blagodaria vi za mneniata!
Znam, che sa italianska marka i t.n., no ne se li praviat tam ot okolo godina i neshto? Toest, tvoite sa na 3 godini i sa si praveni v Italy!
Abe, siguren sym, che si ima kontrol na kachestwoto ot italianska strana, no edvam sym si sybral malko pari za hubavi obuwki i mi e edno takova ... bolno ... ta ne mi se shte da riskuvam! A i ne sym goliam spec v tazi oblast i se lutam iz razlichnite marki.
Nadiavam se, che me razbirate! 
| |
Тема
|
Не бих искал да те подвеждам...
|
|
Автор | Cинeвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.04 11:57 |
|
Не съм сигурен къде точно са произведени обувките на моите познати. На повече от две години са. За положителните им впечатления от тях съм категоричен. Носени са в почти всички съботи и недели през зимите и все още нямат белези на напреднало износване - топли и непромокаеми са, на външен вид без драскотини и наранявания на кожата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Apex (непознат) |
Публикувано | 03.06.04 12:07 |
|
Имаше, преди доста време, една тема в която обширно се коментираха различните производители. Някъде из архивите е най-вероятно, ако не греша. Не успях да я открия.

| |
Тема
|
|
|
Автор | Bлaдимиp (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.04 12:21 |
|
Не са правени мойте в Италия , а в Румъния като всички останали.
Нищо , че са от 3 години. На етикета ми пише Made in Romania
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lexa (Фaнaтиk) |
Публикувано | 03.06.04 13:51 |
|
Моите Асоло са пълен буклук. Само на 1.5 години и вече са хвърлене. Изгниха шевове им и направо се разпадат Още в първия ден напълнха се с вода на Витоша, сега пропускат вода веднга при стъпване в мокър сняг. Съхнат 3 дена.
Произвеждат се в Румъния от доста време. А от година и нещо Трезета има завод в Румъния.
Не е важно едно нещо колко струва, а колко си готов да платиш...
| |
|
Ако имаш 250лв си купи Трезета Юкон. Криспи за съжаление няма да намериш. Разгледай и магазините на ла спортива.
На твое място щях да забравя за асоло.
поздрав
Ясен
Красотата ще спаси света...
| |
Тема
|
[re: Lexa]
|
|
Автор | Vladimir (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.04 14:28 |
|
Защо не си ги върнал като са пропуснали , те имат 1 година гаранция.
Какъв модел са?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|