|
Тема
|
проблем с обувки
|
|
Автор | K. (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.02 17:24 |
|
за много години!
имам огромни черни военно-планинарско-зимни обувки, купувани преди години от магазина за помощи за България, дето беше до Руски паметник в София.
напоследък им се изрови латексовото покритие отвътре до степен "дупка от едно ходене" и ми правят дълбоки и грозни пришки от вътрешната страна на табаните.
някакъв начин как се запушва подобен ров вътре в подплатата, или както там се казва, в обувката.
а някой друг път ще ви разправям колко драматични планини са Високите Татри и колко евтини и прибрани.
К.
| |
Тема
|
Re: проблем с обувки
[re: K.]
|
|
Автор | Гъбapko (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.01.02 16:33 |
|
Не разбирам за какъв латекс става дума. Тези обувки са изцяло от кожа и гьон? Имам такива два чифта.
| |
Тема
|
може и да греша
[re: Гъбapko]
|
|
Публикувано | 09.01.02 15:57 |
|
става дума за онова сивкавото от вътрешната страна вътре в обувката, изровено е, а иначе е дунапрен с тънка замазка отгоре да не се рони все пак. какво ли не правя и все ми скапва крака, а досега не беше така - изведнъж стана.
К.
| |
Тема
|
реших го!
|
|
Публикувано | 16.01.02 17:58 |
|
просто си увих задната част на крака с стар, дебел чорап на два ката, кракът ми заспа в обувката и не шава, а и пришките изчезнаха.
| |
Тема
|
Re: реших го!
|
|
Автор |
Maнacий (непознат
) |
Публикувано | 16.01.02 19:17 |
|
Защо не ги дадеш на ремонт в ателие ? Ще им залепят парче кожа.И аз го имам тоя проблем-все късам подплатата на обувките си отзад, но ги давам за ремонт.А ако е голяма дупката-запълни я с паче от стелка за маратонка, примерно . Успех !
| |
|
|
|
|