Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:40 12.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема честит първи сняг?!нови  
Автор Cy (ентусиаст)
Публикувано01.10.01 11:52

В събота следобяд заедно със Стефан и Тихон понагазихме малко сняг (колкото да мога сега да се фукам) по билото на връх Малък Кадемлия, на път за х. Мазалат. Времето беше повече от прекрасно- цял ден слънце, а вечерта една луна.... И на нейния фон вървиш и слушаш как реват елените... абе романтика :)) То чак в хижата рзбрахме, че били елени, пък аз преди това по пътя цяло стадо мечки си представих..

Тема Да ти се връщанови [re: Cy]  
Автор Galminator (баир будала)
Публикувано01.10.01 13:27

и по Македония имаше следи от наскоро паднал снежец. Върви си човек и оп на замръзнала водичка се подхлъзне.... един вид снежец...

Човек дори и добре да живее..

Тема По билото на Рила...нови [re: Cy]  
АвторK. (Нерегистриран)
Публикувано01.10.01 18:16

... над, да речем, 2600 метра също има понатрупал малко снежец. Поне по Мальовишкото било и около Седемте езера беше така.

К.

Тема Вихрен е чист!нови [re: K.]  
Автор Sibirski (заблудился я)
Публикувано01.10.01 18:56

Аз пък ходих от х. Бъндерица през Казаните до Вихрен. Тръгнал съм в събота, преспал на палатка в един клек близо до заслона Казаните, а сутринта отидох до Вихрен. Снег нямаше, но имало се малко слана в сянка.
Специално за Su - и този път носил бира и я испил нагоре!!!!

Omnia omea qua!

Редактирано от Sibirski на 01.10.01 19:00.

Тема Re: честит първи сняг?!нови [re: Cy]  
Авторicci (Нерегистриран)
Публикувано01.10.01 21:56

Zdraveite,
i az da se pohvalia . Na 06.09.2001 me valia sniag na strashnoto ezero.

Тема Re: честит първи сняг?!нови [re: icci]  
Публикувано01.10.01 23:04

Много ми интересно това место - Страшното езеро!!! Може ли малко по-подробно? Има ли там место за палатка? Занапред благодаря!!!

Omnia omea qua!

Тема Страшното езеронови [re: Sibirski]  
АвторMитko (Нерегистриран)
Публикувано02.10.01 07:42

По-добре върви сега докато не е паднал снега . Място за палатка има, но не ти трябва - има заслон. Най-лесно се стига от х. Мальовица.
И да не вземеш да се уплашиш ей !
Митко

Тема Ми иманови [re: Sibirski]  
Автор The Bear (запознат)
Публикувано02.10.01 07:43

Даже за 5 - 10 палатки има място! (трева) А и самото място си е интересно... много яко! Само че аз когато ходих един път сам, нещо ме достраша от толкова страшни неща (а и рекох да не усложнявам!), пък и не видях нищо живо, ни умряло 2 денонощия, та залостих вратата и спах в заслона, палатката си седя неразопакована (хитро нали?)

Real 2-stroke!

Тема Я стига, Цецо!!!нови [re: The Bear]  
Публикувано02.10.01 08:28

Че от какво ли трябва да ти страх, щом нямало хора?! В планини опасни само хора!!!

Omnia omea qua!

Тема специално мерси!!!нови [re: Sibirski]  
Автор Cy (ентусиаст)
Публикувано02.10.01 09:15

И на х. Мазалат имаше бира, но ние нещо не я уважихме :))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.