|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
честит първи сняг?!
|
|
| Автор |
Cy (ентусиаст) |
| Публикувано | 01.10.01 11:52 |
|
|
В събота следобяд заедно със Стефан и Тихон понагазихме малко сняг (колкото да мога сега да се фукам ) по билото на връх Малък Кадемлия, на път за х. Мазалат. Времето беше повече от прекрасно- цял ден слънце, а вечерта една луна.... И на нейния фон вървиш и слушаш как реват елените... абе романтика :)) То чак в хижата рзбрахме, че били елени, пък аз преди това по пътя цяло стадо мечки си представих..
| |
|
Тема
|
Да ти се връща
[re: Cy]
|
|
| Автор |
Galminator (баир будала) |
| Публикувано | 01.10.01 13:27 |
|
|
и по Македония имаше следи от наскоро паднал снежец. Върви си човек и оп на замръзнала водичка се подхлъзне.... един вид снежец...
Човек дори и добре да живее..
| |
|
Тема
|
По билото на Рила...
|
|
| Автор | K. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.10.01 18:16 |
|
|
... над, да речем, 2600 метра също има понатрупал малко снежец. Поне по Мальовишкото било и около Седемте езера беше така.
К.
| |
|
Тема
|
Вихрен е чист!
[re: K.]
|
|
| Автор |
Sibirski (заблудился я) |
| Публикувано | 01.10.01 18:56 |
|
|
Аз пък ходих от х. Бъндерица през Казаните до Вихрен. Тръгнал съм в събота, преспал на палатка в един клек близо до заслона Казаните, а сутринта отидох до Вихрен. Снег нямаше, но имало се малко слана в сянка.
Специално за Su - и този път носил бира и я испил нагоре!!!!
Omnia omea qua! Редактирано от Sibirski на 01.10.01 19:00.
| |
|
Тема
|
Re: честит първи сняг?!
|
|
| Автор | icci (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.10.01 21:56 |
|
|
Zdraveite,
i az da se pohvalia . Na 06.09.2001 me valia sniag na strashnoto ezero.
| |
|
Тема
|
Re: честит първи сняг?!
[re: icci]
|
|
| Автор |
Sibirski (заблудился я) |
| Публикувано | 01.10.01 23:04 |
|
|
Много ми интересно това место - Страшното езеро!!! Може ли малко по-подробно? Има ли там место за палатка? Занапред благодаря!!!
Omnia omea qua!
| |
|
Тема
|
Страшното езеро
[re: Sibirski]
|
|
| Автор | Mитko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.10.01 07:42 |
|
|
По-добре върви сега докато не е паднал снега . Място за палатка има, но не ти трябва - има заслон. Най-лесно се стига от х. Мальовица.
И да не вземеш да се уплашиш ей !
Митко
| |
|
|
|
Даже за 5 - 10 палатки има място! (трева) А и самото място си е интересно... много яко! Само че аз когато ходих един път сам, нещо ме достраша от толкова страшни неща (а и рекох да не усложнявам!), пък и не видях нищо живо, ни умряло 2 денонощия, та залостих вратата и спах в заслона, палатката си седя неразопакована (хитро нали?)  
Real 2-stroke!
| |
|
|
|
Че от какво ли трябва да ти страх, щом нямало хора?! В планини опасни само хора!!!
Omnia omea qua!
| |
|
Тема
|
специално мерси!!!
[re: Sibirski]
|
|
| Автор |
Cy (ентусиаст) |
| Публикувано | 02.10.01 09:15 |
|
|
И на х. Мазалат имаше бира, но ние нещо не я уважихме :))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|