Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:42 05.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Важно за всички!нови  
Автор The Bear (познат)
Публикувано01.09.01 21:09

Здравейте!

Определям като дата за среща на клуба: 15 и 16 септември 2001г - ОКОНЧАТЕЛНО!

Сборен пункт: Централна Стара планина - хижа Васил Левски.

Време на пристигане на сборния пункт (ориентировъчно): 15 септември (събота) - главно следобедните часове (около 15:00 часа) или по-рано, разбира се може и по-късно.

Разпознаване (отличителни белези на клубарите): вързана червена лента около китката на лявата ръка (търсете отсега!) и блуждаещ поглед (незадължителен!).

Забележка: по важни въпроси за клубната сбирка, ако евентуално възникнат, пишете в тази тема, а не в темата "Kakvo shte kajete za...?". Също така, моля избягвайте пускането на несъществени коментари към тази тема - за да е по - прегледно.

Благодаря за вниманието!
Поздрави на всички!

Цветомир Велковски
The Bear

none

Тема Вопрос за транспорт?нови [re: The Bear]  
АвторCибиpckи (Нерегистриран)
Публикувано01.09.01 21:22

От София? Моля помогнете на чужденец!!! Ще бъда много признателен! Дори и ще пусна в моя нова и хубава палатка!!!

Тема Аз съм "ЗА "нови [re: The Bear]  
АвторAлинa (Нерегистриран)
Публикувано01.09.01 21:49

Пиши ме в кюпа....

Вероятно ще се срещнем с някои още на гара Карлово сутринта.
От Пловдив по принцип на всеки час има рейсове до Карлово от автогара Юг. Пристигат в Карлово за 1 час. Цената на билета в момента не я знам, но преди време беше около 2-2.50 лева.

Алина

Тема Re:лично аз предпочитамнови [re: The Bear]  
Автор magnet (i az kato vas)
Публикувано01.09.01 22:46

да се съберем заедно в ниското
какво ще кажете сборният пункт да е някъде в карлово и оттам дружината да потегли нагоре?

нали по-важно е самото пътуване до целта да е с компания?

Тема Re: Вопрос за транспорт?нови [re: Cибиpckи]  
АвторBDZ (Нерегистриран)
Публикувано01.09.01 22:46

Влак в 7:15. В Карлово е около 9:30.

Тема Re:лично аз предпочитамнови [re: magnet]  
Автор The Bear (познат)
Публикувано02.09.01 00:19

Хммм... наистина така би било по-логично (оставяме настрана факта, че ще прогоним всичко живо по пътя , поне като гледам че 1100 посещения се натрупаха за 2 дни - може би много хора ще дойдат, или пък много хора само гледат и пишат... не знам!). При твоя вариант обаче проблем остава транспорта - например аз трябва да се придвижа от Враца. Първия влак за София е в 7 и нещо - къде отивам тогава с него??? По това време хората масово ще тръгват само че от София... Явно ще намирам друго решение на проблема. Та така може да е и с други. Но няма проблем главната сбирка да си е горе естествено, а да има и друга долу, само че нея не се наемам да и давам час и място . Надявам се става ясно.

none

Тема Re:лично аз предпочитамнови [re: The Bear]  
АвторSibirski (Нерегистриран)
Публикувано02.09.01 16:15

Ако искаш, можеш да тръгнеш в пятък вечерта, ще ти намерим место за спане в София.

Тема Re:лично аз предпочитамнови [re: Sibirski]  
Автор The Bear (познат)
Публикувано02.09.01 18:55

Neee, nyama nujda, ne se pritesnyavai!
Mersi vse pak!
Ne podslonyavai nepoznati! :-)))

none

Тема Дано е хубаво времето!нови [re: The Bear]  
АвторИПИ (Нерегистриран)
Публикувано03.09.01 09:08

Здравей Цецо!

Сполай ти за поредния опит да се направи среща в планината на тук пишещите и четящите - дано пък този път наистина се получи. Имам желанието да се включа и аз с моето семейство - но ние сме силно зависим от времето - ти лично познаваш причината за тази зависимост :)... При прогноза за хубаво време ще направим всичко възможно да дойдем.

Поздрави

И.

Тема Моля малко информация занови [re: ИПИ]  
АвторSibirski (Нерегистриран)
Публикувано03.09.01 15:19

тази хижа " В. Левски"! Много интересува вопрос дали може там да си слагат палатки? И всички останали вопросы също не маловажни?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.