Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:14 11.10.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема кое е най- важното нещо,нови  
Автор Cy (непознат )
Публикувано29.03.01 10:47

което сте забравяли да вземете, хуквайки към планината със събрана как да е раница? Ключа за палатката или нещо друго?

Тема Re: кое е най- важното нещо,нови [re: Cy]  
Автор nbb (сладурче)
Публикувано29.03.01 10:51

Щом си го забравил, значи може и без него. Важното е парички да имаш, за другото се намира начин.

Вярно е това, в което вярваш !

Автор Яшo (непознат )
Публикувано29.03.01 11:04

Тази неделя бях натъпкала раницата на сина ми с играчки и книги, но не и с резервни дрехи. Нямаше дори шапка. Наложи се да го преобличам не само с мои дрехи и да слизам с обувки на бос крак.
Сама си бях виновна.
Поздрави

Редактирано от Яшo на 29.03.01 11:11.

Тема Re: кое е най- важното нещо,нови [re: nbb]  
АвторЯceн (Нерегистриран)
Публикувано29.03.01 15:29

Правилно!
Като е забравено нещо чак толкова важно, ще се върнеш да го вземеш или купиш, важно е парите да стигнат. Пък после тръгвай пак нагоре.

Аз все пак ще се понапъна да се сетя какво важно съм забравял. Засега не ми идва нищо наум.

Ясен

Тема на скинови [re: Cy]  
Автор C4XPLOSlV ()
Публикувано29.03.01 17:47

е, веднъж си забравих щеките. А през лятото съм забрявал какрта, компас, джапанки, фото апарат(нещо излючително важно за мен). Но най-фрапиращото беше когато веднъж отивам на палатка на Мальовица и една позната си беше забравила палатката в София, та се върнахме да я вземем, пък ни свърши газта на примусите и т.н.

Автор KOYCHEV ()
Публикувано29.03.01 18:12

Здрасти!
Един път, когато отидохме с колеги от клуба на с.Карлуково, за да влезем в пропастната пещера Стубленска яма, при пристигането на входа открихме, че сме забравили планките /приспособления за прикрепяне на въжето към скалите/ и поради това си останахме отвън.

Тема Re: кое е най- важното нещо,нови [re: KOYCHEV]  
АвторSAMOTNlQT_VOlN (Нерегистриран)
Публикувано27.04.01 19:27

Ami mai sa me izprevarili,no poznavach edin 4ovek,na koito redovno mu se slu4vashe da si zabravq palatkata.Ne znam kak uspqvashe,no po4ti vinagi q zabravqshe.:)))

Тема Не е за вярване, нали?нови [re: Cy]  
АвторCибиpckи (Нерегистриран)
Публикувано16.06.01 15:11

Веднъж съм забравил нож с отварачка за консервни кутии. Добре че имал тогава малка брадвичка. Но да знаете, че хляб може да се сече с брадва, но с консерви не беше така лесно Хубаво, че тогава отидох само за уикенд, така че не успял много да отслабна.

Тема Re: -- скитенови [re: Cy]  
Авторkgm (Нерегистриран)
Публикувано18.06.01 00:58

-- един познат си забрави ските в хотела - а интересното е че бяхме тръгнали на състезание по ски т.е. алпийско ски рали

Автор JJ_ ()
Публикувано07.07.01 18:00

Добра идея. Не бих искал да забравя доста неща. Но бих искал нарочно да за да забравя примерно лошото си настроение. Вие как мисли те?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.