|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
кое е най- важното нещо,
|
|
Автор |
Cy (непознат
) |
Публикувано | 29.03.01 10:47 |
|
което сте забравяли да вземете, хуквайки към планината със събрана как да е раница? Ключа за палатката или нещо друго?
| |
Тема
|
Re: кое е най- важното нещо,
[re: Cy]
|
|
Автор |
nbb (сладурче) |
Публикувано | 29.03.01 10:51 |
|
Щом си го забравил, значи може и без него. Важното е парички да имаш, за другото се намира начин.
Вярно е това, в което вярваш !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Яшo (непознат
) |
Публикувано | 29.03.01 11:04 |
|
Тази неделя бях натъпкала раницата на сина ми с играчки и книги, но не и с резервни дрехи. Нямаше дори шапка. Наложи се да го преобличам не само с мои дрехи и да слизам с обувки на бос крак.
Сама си бях виновна.
ПоздравиРедактирано от Яшo на 29.03.01 11:11.
| |
Тема
|
[re: nbb]
|
|
Автор | Яceн (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.01 15:29 |
|
Правилно!
Като е забравено нещо чак толкова важно, ще се върнеш да го вземеш или купиш, важно е парите да стигнат. Пък после тръгвай пак нагоре.
Аз все пак ще се понапъна да се сетя какво важно съм забравял. Засега не ми идва нищо наум.
Ясен
| |
|
е, веднъж си забравих щеките. А през лятото съм забрявал какрта, компас, джапанки, фото апарат(нещо излючително важно за мен). Но най-фрапиращото беше когато веднъж отивам на палатка на Мальовица и една позната си беше забравила палатката в София, та се върнахме да я вземем, пък ни свърши газта на примусите и т.н.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KOYCHEV () |
Публикувано | 29.03.01 18:12 |
|
Здрасти!
Един път, когато отидохме с колеги от клуба на с.Карлуково, за да влезем в пропастната пещера Стубленска яма, при пристигането на входа открихме, че сме забравили планките /приспособления за прикрепяне на въжето към скалите/ и поради това си останахме отвън.
| |
Тема
|
[re: KOYCHEV]
|
|
Автор | SAMOTNlQT_VOlN (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.01 19:27 |
|
Ami mai sa me izprevarili,no poznavach edin 4ovek,na koito redovno mu se slu4vashe da si zabravq palatkata.Ne znam kak uspqvashe,no po4ti vinagi q zabravqshe.:)))
| |
Тема
|
Не е за вярване, нали?
|
|
Автор | Cибиpckи (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.06.01 15:11 |
|
Веднъж съм забравил нож с отварачка за консервни кутии. Добре че имал тогава малка брадвичка. Но да знаете, че хляб може да се сече с брадва, но с консерви не беше така лесно Хубаво, че тогава отидох само за уикенд, така че не успял много да отслабна.
| |
Тема
|
Re: -- ските
|
|
Автор | kgm (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.06.01 00:58 |
|
-- един познат си забрави ските в хотела - а интересното е че бяхме тръгнали на състезание по ски т.е. алпийско ски рали
| |
Тема
|
|
|
Автор |
JJ_ () |
Публикувано | 07.07.01 18:00 |
|
Добра идея. Не бих искал да забравя доста неща. Но бих искал нарочно да за да забравя примерно лошото си настроение. Вие как мисли те?      

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|