Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:02 13.07.25 
Автомобили
   >> Тунинг
*Кратък преглед

Тема niama iaki bega4kiнови  
Авторkabala (Нерегистриран)
Публикувано20.04.05 00:12

Kogato biah v USA ima6e organizirani gonki na pisti i tam ima6e golf4eta -2 po 600 hp, a tuka se kefim na nekvi buna6ki koli- koito nekoi si imal pari i si napravil ne6to po burzo.Daite da napravim ne6to po tozi vapros!!!V 4ehiq si pravat ludnici s jiguli a nie ni6to ne mojem da napravim!Bojuri6te- Boiana i sekvi mesta - niama smisal!Ulici ima navsiakude- to triaaa da ti e v kruvta!

PITANKATA E ZA TEZI ,KOITO ISKAT DA IMA TAKAVA ZARAZA STREET RACERS-DAITE DA SE SUBIRAME I DA PRAVIME JEGA.........

Тема Re: niama iaki bega4kiнови [re: kabala]  
Автор Ascona83 (бедствие !!!)
Публикувано20.04.05 08:23

Ми да направим нещо, ти колко ще дадеш да започнем или какво?
То само с приказки не се прави нищо, а за съжаление сме бедни още и нямаме възможност дори жигула да направим бегачка...

Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!

Тема Re: niama iaki bega4kiнови [re: Ascona83]  
Авторxekи (Нерегистриран)
Публикувано25.04.05 13:23

Колегата е прав. Да се направи свестен тунинг са необходими средства. Аз съм в Германия. Имам тигра и имах идеи да направя нещо от бараката ама скъпичко. Ще ми излезе мейду 5 и 10000 евро. Говоря за качествен тунинг с качествени матеряли. Ами само оптичен тунинг за тиграта излиза към 1200 евро. Да вярно че трябва да сме авантюристи ама с тези заплати и пътища в бг просто няма смисъл на този етап

Тема Re: niama iaki bega4kiнови [re: xekи]  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано30.04.05 17:02

Според мене доста от тунингажиите са пълни смешници

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Редактирано от METHOD на 30.04.05 17:04.

Тема Re: niama iaki bega4kiнови [re: METHOD]  
Автор C14SE ()
Публикувано01.05.05 22:22

малиииииииииииииии какъв е тоя голф хахахахха

а иначе в БГ има много яки коли, но са рядкост

Тема Re::) [re: C14SE]  
Авторvalve (Нерегистриран)
Публикувано11.05.05 15:06

Ami az sushto sum bil v USA, samo che tam ima edin drug faktor, cenite na chastite za tuning sa savsem naormalni i moje da se kupiat siaiaikvi neshta , a i pokupatelnata sposobnost e savsem druga , 4 000 $ sanshtoda se vlojat v tuning , a tukakak da se suberat ???Ideiata ne e losha ama izpulnenieto e trudno.

Golfcheta ima i po 1200 konski sili, ne e problem , sichko ima ,.

Kolko dushi ot tuka , imam predvid foruma shte izvadiat 2600 za Supercharger, za poruchkovi kolektori ,za carbonovi kapaci da olekotiat kupeto za,Brembo spirachna sistema ,? do tuka stanah 5000 $ i to sam oda si praviat gudel , hubavo e ama usloviata ne go pozvolavat .
a v nagled svobodnata durjava America ima poniatie Street legal ,nad 670 koncheta ne mojesh da gi karash iz ulicite , inache dvigatelcheta 1000 konski s . ne sa riadkost ,......a i da ne zabraviame che cenata na benzina tuka i ne e savsem niska a i triabva a go karash tova 600 k.sili jivotno postoianno ? i kato harchi 18 izvungradsko ko praim ?

Тема Re::)нови [re: valve]  
АвторVolante (Нерегистриран)
Публикувано19.05.05 11:56

Със 600 кончета 18 извън града ще са му малко...И къде ще го караш това нещо?Преди няколко дена гледах в София едно Ламборгини(ако някой ще спори за произнасянето на думата да научи италиански) как минава по релсите на трамвая Егати удоволствието от карането...

Тема Re::)нови [re: valve]  
Авторkaбaлa (Нерегистриран)
Публикувано06.06.05 16:16

Много си прав !

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.