|  | | 

| 

| 

| Тема |  KADETT 2.0 16v. 150PS   |  |  | Автор | CARRERAS_ (Нерегистриран) |  | Публикувано | 10.05.05 21:04 |  |  | 

zdraveite, imam takav opel i me interesuva moje li da mu sloja TURBO kato na CALIBRA i ako moje ima li ne6to koeto trqbva da se prepravi kato valovete ili ne6to drugo. ??????? 

|  |  |  
             |  |  | 

темата е обсъждана многократно, но за да не търсиш ще ти кажа че само трябва да си смениш главата, смукателните и ипускателните колектори, както и цялата изпускателна система назад, полуоски със скорости и диференциял, което налага смяната на глаините, ще трябва да добавиш маслен радиатор и маслени магистрали за смазване и охлаждане на турбото... ей такива дреболий

Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!

|  |  |  
             |  |  | 

въобще не си прав Аскона

Разликите са :

- буталата
 - инсталацията с ЕКУто
 - дебитомер
 - разпределителните валове
 - всмукателя е същия , дросела е друг , както и капачката отгоре
 - маховика е от големия тип (9,8кг)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: KADETT 2.0 16v. 150PS  [re: AstraMan] |  |  | Автор | Ascona83 (бедствие !!!) |  | Публикувано | 11.05.05 13:17 |  |  | 

ееее айде сега нема да правин на въпрос едни бутала и едно еку я!!!
 човека е меркалия, за него ти я дебитомери и дросели са бял кахър!!!
 Бирата от мен..., пък маховик пък за какво ще му е с това турбо?

Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: KADETT 2.0 16v. 150PS  [re: Ascona83] |  |  | Автор | CARRERAS_ (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.05.05 20:05 |  |  | 

zdr-te mom4eta, to hubavo ama tezi ne6ta da ne mi izlqzat po-skapi ot mene, imate li nqkakva predstava priblizitelno kolko pari 6te me izcedi tova turbo???

|  |  |  
             |  |  | 

зависи как искаш да стане - добре или евтино
  около 3500 с нови бутала излиза 

|  |  |  |  

|   | 
 |