|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Nqkoi znae li ceni na REMUS
|
|
Автор | DMS-Racing (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.07.04 21:35 |
|
Ae, nqkoi ako znae cenite ili se zanimava i moje da mi nameri REMUS, kazva 
| |
Тема
|
Re: Nqkoi znae li ceni na REMUS
[re: DMS-Racing]
|
|
Автор | Mитko (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.04 12:28 |
|
http://www.remusracing.com/
| |
Тема
|
[re: Mитko]
|
|
Автор | hektor (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.08.04 19:44 |
|
V serviza na opel v Drujba do DHL praviat remus tam shte ti dadat ceni no znam, 4e sa soleni. Za BMW 3 cialata sistema izliza okolo 1200 ervo
| |
Тема
|
[re: hektor]
|
|
Автор |
white_shark (москвиЧИСТ) |
Публикувано | 12.08.04 00:16 |
|
аз съм чувал за гърненца за по 200-300 лв....
| |
Тема
|
[re: white_shark]
|
|
Автор | xirhO (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.04 20:18 |
|
евтините модели са там някаде... а бтв тва е новина... В СЕРВИЗА НА ОПЕЛ ПРАВЕЛИ РЕМУС !!!!
ЯКО
| |
Тема
|
[re: xirhO]
|
|
Автор |
Demoman (човек) |
Публикувано | 08.09.04 15:45 |
|
Ми то в Гоце Делчев има ремуси за 50-55 лв. Половината град кара с тях. Доста приличен звук вадят, а и съм чувал че дигат power-а с около 5 %.
| |
|
Колега за 50 лева забрави и то само гърне да ти вдигне пауер-а...газария си е само...
412 power
| |
Тема
|
[re: hektor]
|
|
Автор |
zafira 2.2i (ste bude i OPC)) |
Публикувано | 09.09.04 14:22 |
|
werno, zadne garne universalno ot 400(ednocewka) -600(dwocewka) lw. az ga slozih predi 7-8 meseci
zafira 2.2i (147ks)
omega 2.0i (???ks, who knows)
| |
Тема
|
imam vsi4ko
[re: DMS-Racing]
|
|
Автор | Plamen (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.09.04 21:10 |
|
kaji za kakva kola ti trqbva auspuha? samo krajnoto gyrne li tyrsish? moga da ti namerq vsichko na priemliva (po niska ot katalojnata) cena bilo to Remus, Supersprint, Devil, FK, Bosi, Bosima, INXXX i drugite po izvestni... cenite na Remus specialno za gyrne sa ot 180 do mnogo... (sredno okolo 250 EUR). na dalavera e universalno gyrne na FK (5 modela) i sa po 180 lv... bi trqbvalo da ti svyrshi rabota shtom v nqkoi strani e zabraneno 
| |
|
влязох в Елит Кар/бургазлии го знаят/ на булевард Демокрация и проверих колко струва келявото задно гарне Ремус дето виси на витрината от доста време....щото се чудех що не го купуват....и ми казаха 360 ЛЕВА....те са ненормални веееееее....аз за тез пари такъв дванайсетак ще си взема дето само паля и тръгвам  луди хора...аз па ще си взема обикновено тенеке за 50 лева...пак си вади същия звук....и като го пръсна със специален спрей и няма да ръждася....ебаси 360 лева...луди са  
412 power
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|