Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:44 12.07.25 
Автомобили
   >> Тунинг
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Nqkoi znae li ceni na REMUSнови  
АвторDMS-Racing (Нерегистриран)
Публикувано10.07.04 21:35

Ae, nqkoi ako znae cenite ili se zanimava i moje da mi nameri REMUS, kazva

Тема Re: Nqkoi znae li ceni na REMUSнови [re: DMS-Racing]  
АвторMитko (Нерегистриран)
Публикувано03.08.04 12:28

http://www.remusracing.com/

Тема Re: Nqkoi znae li ceni na REMUSнови [re: Mитko]  
Авторhektor (Нерегистриран)
Публикувано11.08.04 19:44

V serviza na opel v Drujba do DHL praviat remus tam shte ti dadat ceni no znam, 4e sa soleni. Za BMW 3 cialata sistema izliza okolo 1200 ervo

Тема Re: Nqkoi znae li ceni na REMUSнови [re: hektor]  
Автор white_shark (москвиЧИСТ)
Публикувано12.08.04 00:16

аз съм чувал за гърненца за по 200-300 лв....

Тема Re: Nqkoi znae li ceni na REMUSнови [re: white_shark]  
АвторxirhO (Нерегистриран)
Публикувано14.08.04 20:18

евтините модели са там някаде... а бтв тва е новина... В СЕРВИЗА НА ОПЕЛ ПРАВЕЛИ РЕМУС !!!!

ЯКО

Тема Re: Nqkoi znae li ceni na REMUS [re: xirhO]  
Автор Demoman (човек)
Публикувано08.09.04 15:45

Ми то в Гоце Делчев има ремуси за 50-55 лв. Половината град кара с тях. Доста приличен звук вадят, а и съм чувал че дигат power-а с около 5 %.

Тема Re: Nqkoi znae li ceni na REMUSнови [re: Demoman]  
Публикувано09.09.04 12:07

Колега за 50 лева забрави и то само гърне да ти вдигне пауер-а...газария си е само...

412 power

Тема Re: Nqkoi znae li ceni na REMUSнови [re: hektor]  
Автор zafira 2.2i (ste bude i OPC))
Публикувано09.09.04 14:22

werno, zadne garne universalno ot 400(ednocewka) -600(dwocewka) lw. az ga slozih predi 7-8 meseci

zafira 2.2i (147ks)
omega 2.0i (???ks, who knows)

Тема imam vsi4koнови [re: DMS-Racing]  
АвторPlamen (Нерегистриран)
Публикувано09.09.04 21:10

kaji za kakva kola ti trqbva auspuha? samo krajnoto gyrne li tyrsish? moga da ti namerq vsichko na priemliva (po niska ot katalojnata) cena bilo to Remus, Supersprint, Devil, FK, Bosi, Bosima, INXXX i drugite po izvestni... cenite na Remus specialno za gyrne sa ot 180 do mnogo... (sredno okolo 250 EUR). na dalavera e universalno gyrne na FK (5 modela) i sa po 180 lv... bi trqbvalo da ti svyrshi rabota shtom v nqkoi strani e zabraneno

Тема те не са хоранови [re: Plamen]  
Публикувано09.09.04 22:27

влязох в Елит Кар/бургазлии го знаят/ на булевард Демокрация и проверих колко струва келявото задно гарне Ремус дето виси на витрината от доста време....щото се чудех що не го купуват....и ми казаха 360 ЛЕВА....те са ненормални веееееее....аз за тез пари такъв дванайсетак ще си взема дето само паля и тръгвамлуди хора...аз па ще си взема обикновено тенеке за 50 лева...пак си вади същия звук....и като го пръсна със специален спрей и няма да ръждася....ебаси 360 лева...луди са

412 power

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.