|
|
|
Тема
|
roll-bars
|
|
| Автор | bat tunyo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.07.04 16:28 |
|
|
Abe tunyowci,
znaete li kude mogat da mi slojat (ISTINSKI NADEJDNI) roll bari w bungiqta i kolko shte mi izleze?
| |
|
Тема
|
Re: roll-bars
[re: bat tunyo]
|
|
| Автор | asdsad (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.07.04 17:29 |
|
|
shto sa ti golfcheto e mnogo barzo i te e strah da se ne prebiesh li? ;))
| |
|
|
|
kakvo ste reche istinski i nadejni stangi, se pak si e edno parche jeliazo, i v zavisimost kolko e elastichno ste darji gumite v saotvetnoto polojenie na zavoi. pri postaviane na stangi triabva da si haresash takiva kakvito ti iskash, ili inache kazano ne e chak tolkova vajno kolko sa po debeli, ami kakvo e saotnoshenieto mejdu debelinata na prednata i zadnata stanga, stoto taka se regulira oversteer ili understeer. t.e. ti si znaesh kak iskash da ti e kolata, pri povecheto sluchai ideiata e che iskash da si napravish kolata s oversteer, stoto ot zavodite gi setvat na understeer, taka kolata e po pargava(kat ima malko oversteer). btw, kva kola karash?
| |
|
Тема
|
[re: lS3OO]
|
|
| Автор |
Kykepa (-: Зевзек :-) |
| Публикувано | 26.07.04 06:00 |
|
|
Аз мисля, че той говори за тия траби дето са в купето на състезателните автомобили, които те предпазват, ако се предобърне колата и при страничен идар също.
Абе тази цялата клетка от траби вътре и се вика roll bar, поне в БГ и викат така! Аз така знам.
Japanese fever
| |
|
Тема
|
[re: Kykepa]
|
|
| Автор |
lS3OO (c230) |
| Публикувано | 26.07.04 08:47 |
|
|
hm, moje i da si prav, az misleh che govori za anti-roll bars=sway bars=reaktivni stangi. za kletka ne se biah setil, pak i az sam chuval termina 'cage' za sluchaia.
| |
|
Тема
|
[re: lS3OO]
|
|
| Автор | bat tunyo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.07.04 10:12 |
|
|
da, kletkaimam w predwid
ta w kraq na kraishtata znaete li kude mogat da mi naprawqt?
| |
|
|
|
|