Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:57 06.05.26 
Автомобили
   >> Тунинг
*Кратък преглед

Тема roll-barsнови  
Авторbat tunyo (Нерегистриран)
Публикувано23.07.04 16:28

Abe tunyowci,
znaete li kude mogat da mi slojat (ISTINSKI NADEJDNI) roll bari w bungiqta i kolko shte mi izleze?

Тема Re: roll-barsнови [re: bat tunyo]  
Авторasdsad (Нерегистриран)
Публикувано23.07.04 17:29

shto sa ti golfcheto e mnogo barzo i te e strah da se ne prebiesh li? ;))

Тема Re: roll-bars [re: bat tunyo]  
Автор lS3OO (c230)
Публикувано23.07.04 19:44

kakvo ste reche istinski i nadejni stangi, se pak si e edno parche jeliazo, i v zavisimost kolko e elastichno ste darji gumite v saotvetnoto polojenie na zavoi. pri postaviane na stangi triabva da si haresash takiva kakvito ti iskash, ili inache kazano ne e chak tolkova vajno kolko sa po debeli, ami kakvo e saotnoshenieto mejdu debelinata na prednata i zadnata stanga, stoto taka se regulira oversteer ili understeer. t.e. ti si znaesh kak iskash da ti e kolata, pri povecheto sluchai ideiata e che iskash da si napravish kolata s oversteer, stoto ot zavodite gi setvat na understeer, taka kolata e po pargava(kat ima malko oversteer). btw, kva kola karash?

Тема Re: roll-barsнови [re: lS3OO]  
Автор Kykepa (-: Зевзек :-)
Публикувано26.07.04 06:00

Аз мисля, че той говори за тия траби дето са в купето на състезателните автомобили, които те предпазват, ако се предобърне колата и при страничен идар също.
Абе тази цялата клетка от траби вътре и се вика roll bar, поне в БГ и викат така! Аз така знам.

Japanese fever

Тема Re: roll-barsнови [re: Kykepa]  
Автор lS3OO (c230)
Публикувано26.07.04 08:47

hm, moje i da si prav, az misleh che govori za anti-roll bars=sway bars=reaktivni stangi. za kletka ne se biah setil, pak i az sam chuval termina 'cage' za sluchaia.

Тема Re: roll-barsнови [re: lS3OO]  
Авторbat tunyo (Нерегистриран)
Публикувано28.07.04 10:12

da, kletkaimam w predwid
ta w kraq na kraishtata znaete li kude mogat da mi naprawqt?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.