|
Тема
|
Без книжка в София
|
|
Автор |
Joy_Rider (s MrUzNa GaS) |
Публикувано | 23.04.04 21:50 |
|
Аз от 4-5 години без проблем си карам в провинцията и на гонки ходя тва онова ама в Сифия не смея че има много куки.Правилника съм го чел и ако си карам нормално,спазвам знаците и ограниченията,слагам предпазния колан и т.н ще ме хванат ли?
| |
Тема
|
Re: Без книжка в София
[re: Joy_Rider]
|
|
Автор | Booster (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.04.04 10:23 |
|
Az imam knijka ot 2 meseca, predi kolko sum si karal i ne sa me sprqli vednuj, ma karam samo v kvartala i gledam mnogo da ne se nabivam na o4i- ina4e mnogo e veroqtno da te sprat nezavisimo ot si4ko. Edin priqtel taka go hvanaha ma dal 20lv i dovijdane , drygiq put da ste s knijka. Ma ako hodi6 primerno na voenna rampa tam puk ima6 po4ti 100% 6ans da te sprat nqkude
| |
|
И аз карам без книжка от доста време, но нямаш гаранция, че няма да те хванат.По-добре изкарай книжка и не се прави на луд.
Че ако те хвант лоши чичковци луд ще те направят.
Ще напишат акт на тоя дето ти е дал колата, на тебе ще ти напишат акт и егати глобата ще трябва да платиш.
А на финала въпросния акт до много ще спомогне за това ДА НЕ ТИ дадат книжка!!!!!!!
Не си играйкай!
Внимавай какво си пожелаваш......
| |
|
Ебати капутите сте  
Пролетарии всех стран соединяйтесь!
| |
Тема
|
|
|
Автор | dEsko (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.06.04 19:25 |
|
Glei sia.. problema ne e dali shte te sprat chengetata... ako si kusmetlia moje i da ne te sprat nikoga :)
Obache.. ako niakoi kreten se udari v teb na krustovishte i se sluchi da ima chenge... spukana ti e rabotata (hem ne si vinoven)...
Nedai boje da udarish niakoi.... togava shte gledash prez reshetkite.. dori i da ne si vinoven.
Az lichno ne bih riskuval... inak e teshkarluk.. :) ama struva li si za 200-300 kinta sam da si suzdavash problemi.. ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
wfw (blagoicho) |
Публикувано | 02.07.04 13:39 |
|
neshtata ne sa mnogo rozovi...
globa 300-500lv, akt na teb i na sobstwenika...
mojesh da se ottyrwesh s obshtestweno poricanie, ako ima wryzki, no pak e slojno, shtoto ako te gepqt wtori pyt nqma da ti dadat knijka do 21... a twa si e bahti mykata!
**** the best, kill the rest
| |
|
Искрено се надявам да те хванат. Както и всички останали убийци по пътищата. Не, че щом изкараш книжка можеш да караш, но според мен курсовете не са направени случайно. И какво всъщност точно ти пречи да изкараш курсове и да се явиш на изпит, че нещо не ми стана ясно?!
На приятелите наши, нека шибнем по маваши ...
| |
|
Браво!
Пролетарии всех стран соединяйтесь!
| |
|
Podkrepiam mnenieto na Obelix. Zashtoto mi e omraznalo ot razni gazarcheta det nemogat da karat. Tova da znaesh de sa pedalite i za kakvo slujat i kak se rediat skorostite ne oznachava, che mojesh da karash. V takav sluchai e po-bezopasno a i po-evtino da si kupish pedali i volan za PC, puskash niakoi game i karash . Onia den edin beshe kachil gadjeto si da se uchi na Carigradsko shose v Sofia!?!? Tochno 2 pati shteshe da me udari dokato ia izprevarvah, a onia kaput do neia ii pridarjashe volana. Shtiah da go spra i da go smachkam ot boi, ama jenata beshe do men...ne che tia ne go izgleda strashno Vijdal sam i keleshi det sa izkarali vecherta na tati kolata, dokato choveka spi, i bum...v niakoia kvartalna kofa za bokluk...Iako a?
| |
|
Samo kato si pomislq che moje da me uchisti nekvo pishligarche bez knijka .... puk dori i ako sum bez kola oshte po zle ....
Da hodi picha da si kara po chakula na selo .... ma na asfalta da ne mi se mqrka
 Opel Power BG 
| |
|
|
|
|