Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:25 13.07.25 
Автомобили
   >> Тунинг
*Кратък преглед

Тема Без книжка в София  
Автор Joy_Rider (s MrUzNa GaS)
Публикувано23.04.04 21:50

Аз от 4-5 години без проблем си карам в провинцията и на гонки ходя тва онова ама в Сифия не смея че има много куки.Правилника съм го чел и ако си карам нормално,спазвам знаците и ограниченията,слагам предпазния колан и т.н ще ме хванат ли?

Тема Re: Без книжка в Софиянови [re: Joy_Rider]  
АвторBooster (Нерегистриран)
Публикувано26.04.04 10:23

Az imam knijka ot 2 meseca, predi kolko sum si karal i ne sa me sprqli vednuj, ma karam samo v kvartala i gledam mnogo da ne se nabivam na o4i- ina4e mnogo e veroqtno da te sprat nezavisimo ot si4ko. Edin priqtel taka go hvanaha ma dal 20lv i dovijdane , drygiq put da ste s knijka. Ma ako hodi6 primerno na voenna rampa tam puk ima6 po4ti 100% 6ans da te sprat nqkude

Автор Meggann (сладка отрова)
Публикувано29.04.04 16:50

И аз карам без книжка от доста време, но нямаш гаранция, че няма да те хванат.По-добре изкарай книжка и не се прави на луд.
Че ако те хвант лоши чичковци луд ще те направят.
Ще напишат акт на тоя дето ти е дал колата, на тебе ще ти напишат акт и егати глобата ще трябва да платиш.
А на финала въпросния акт до много ще спомогне за това ДА НЕ ТИ дадат книжка!!!!!!!
Не си играйкай!

Внимавай какво си пожелаваш......

Автор METHOD (логистик)
Публикувано30.04.04 22:09

Ебати капутите сте

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

АвторdEsko (Нерегистриран)
Публикувано29.06.04 19:25

Glei sia.. problema ne e dali shte te sprat chengetata... ako si kusmetlia moje i da ne te sprat nikoga :)

Obache.. ako niakoi kreten se udari v teb na krustovishte i se sluchi da ima chenge... spukana ti e rabotata (hem ne si vinoven)...
Nedai boje da udarish niakoi.... togava shte gledash prez reshetkite.. dori i da ne si vinoven.

Az lichno ne bih riskuval... inak e teshkarluk.. :) ama struva li si za 200-300 kinta sam da si suzdavash problemi.. ?

Автор wfw (blagoicho)
Публикувано02.07.04 13:39

neshtata ne sa mnogo rozovi...
globa 300-500lv, akt na teb i na sobstwenika...
mojesh da se ottyrwesh s obshtestweno poricanie, ako ima wryzki, no pak e slojno, shtoto ako te gepqt wtori pyt nqma da ti dadat knijka do 21... a twa si e bahti mykata!

**** the best, kill the rest

Тема Данонови [re: Joy_Rider]  
Автор obelix (лигав)
Публикувано05.07.04 11:14

Искрено се надявам да те хванат. Както и всички останали убийци по пътищата. Не, че щом изкараш книжка можеш да караш, но според мен курсовете не са направени случайно. И какво всъщност точно ти пречи да изкараш курсове и да се явиш на изпит, че нещо не ми стана ясно?!

На приятелите наши, нека шибнем по маваши ...

Тема Re: Данонови [re: obelix]  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано05.07.04 21:46

Браво!

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: Данонови [re: METHOD]  
Автор Mishelle ()
Публикувано09.07.04 12:14

Podkrepiam mnenieto na Obelix. Zashtoto mi e omraznalo ot razni gazarcheta det nemogat da karat. Tova da znaesh de sa pedalite i za kakvo slujat i kak se rediat skorostite ne oznachava, che mojesh da karash. V takav sluchai e po-bezopasno a i po-evtino da si kupish pedali i volan za PC, puskash niakoi game i karash. Onia den edin beshe kachil gadjeto si da se uchi na Carigradsko shose v Sofia!?!? Tochno 2 pati shteshe da me udari dokato ia izprevarvah, a onia kaput do neia ii pridarjashe volana. Shtiah da go spra i da go smachkam ot boi, ama jenata beshe do men...ne che tia ne go izgleda strashno Vijdal sam i keleshi det sa izkarali vecherta na tati kolata, dokato choveka spi, i bum...v niakoia kvartalna kofa za bokluk...Iako a?

Тема Podkrepqm viнови [re: Mishelle]  
Автор AstraGSi (Calibra C20XET)
Публикувано10.07.04 00:20

Samo kato si pomislq che moje da me uchisti nekvo pishligarche bez knijka .... puk dori i ako sum bez kola oshte po zle ....
Da hodi picha da si kara po chakula na selo .... ma na asfalta da ne mi se mqrka

Opel Power BG

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.