|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
МНОГО ВАЖНА ЧАСТ ОТ ТУНИНГА
|
|
Автор |
kenny mccormick (футболен класик) |
Публикувано | 22.11.03 04:32 |
|
е как въртите ключодържателя на колата с емблемката. също така като седнете в некое кафе, требва да извадите талона и през 3 секунди да проверявате алармата с леко щтракване.
ГУНДИ ВИ ЗОВЕ
КЪМ СИНЬОТО НЕБЕ!  
| |
|
Само като спра пред някое кафе с моя рали шампион и такива тюфлеци като тебе се събират да цъкат , а на военна рампа това лято като спра при бегачките към мене идваше тълпа от 50 човека за да цъкат , пожелавам ти да го усетиш , а за ключодържателя и алармата - нямам , паля с бутон !!!
| |
Тема
|
Re: НЕ ТАКА ЗЛОБНО ДЕ ???
[re: QUATRO]
|
|
Автор |
OZ RAClNG (VW-VR6 маниак) |
Публикувано | 03.01.04 19:55 |
|
Ти да не караш Ауди Куатро S4-500 коня,карано от Мишел Мутон?
MOTORSPORT CAN BE DANGEROUS
| |
Тема
|
[re: OZ RAClNG]
|
|
Автор | QUATRO (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.01.04 22:53 |
|
Карам няколко коли , но без значение какви марки са те уверявам че това е факт !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | QUATRO (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.01.04 23:00 |
|
Забравих за емблемета на VR6 , пробвал съм се с голф3-VR6 на мой приятел ,виден столичен монтиор , така го отвях на Бояна това лято пред 300 души публика ,че човека си намрази колата и я продаде !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 04.01.04 01:37 |
|
Brato,ae stiga si govoril gluposti.S Audi li si go otvial.Sa ne vseki chovek moje da kara kola kakto triabva.E vzemi naprimer Ilia Tzarski,kara v natzionalnia ni shampionat sas Ford Eskort WRC i go biat koli S1600,koito sa po 200 konia,bez turbini,a Forda e 300 konia sas IHI turbina.Ma sega choveka ne moje da kara.Za mene nai hubavoto si e Golf 3 VR6-2,8 litrov 174 konia ili pak Corrado VR6-2,9 litrov motor,190 konia,245 Nm vartiasht moment,uskorenie ot 0-100 za 6,9 sekundi,ae da te vidia sreshtu tova.Ne se zaijdam s tebe,prosto s niakoi triabva da se spori
MOTORSPORT CAN BE DANGEROUS
      Редактирано от OZ RAClNG на 04.01.04 01:38.
| |
|
OZ RACING imash li VR6 naistina ???
| |
|
Аз нямам VR6,но веднъж в сервиза един идва и вика на баща ми,ела да видиш тая кола нещо спре да върви.Качих ме се аз и баща ми в един Голф 3 VR6 и точно до магазина на Опел в Овчакупел на втора му вдигна 160 километра.След това баща ми му премери компресията и на повечето цилиндри беше 5-7 бар.Само един имаше 10 със най-висока компресия.А пък пак тоя същия Голф беше дошъл,че не включвал на пета.Качиха го на подемника и имаше дупка на скоростите около 5 - 7 см дупка.Заварил си ги и пак няма пета.Ама аз като слезнах от тая кола му казвам,че на него пета не му трябва като видях колко вдигна на 2-ра.Ебати бегачката,ебати нещото.
| |
Тема
|
Ужас уплаши ме толко ли бърза , ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
|
|
Автор |
QUATRO (непознат
) |
Публикувано | 04.01.04 09:40 |
|
Абе ти сигурно не четеш а само пишеш , защо си мислиш че всяка вървяща кола е най-страшната , ясно ти обясних че се дърпахме 2 пъти на Бояна пред свидетели , защо издигате в култ един 6 цил. мотор той се развърта бавно а предното предаване запалва гумите а колата не тръгва??? , не е толкова стартов като например един 4 цил. турбо 16V мотор които стартиртира много по- добре ,е после шестака наваксва но на Бояна се гледа старта !!!Питай татко си !!! Питай го и за QUATRO той знае !!!
Редактирано от QUATRO на 04.01.04 09:44.
| |
Тема
|
Re: Ужас уплаши ме толко ли бърза , ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
|
|
Автор |
Публикувано | 04.01.04 15:26 |
|
Е гледам показателите на новата Тойота Селика и ускорението и е над 7,2 секунди,а на Корадо ВР6 е 6,9.Със мотор 2,9-190 коня,кайто се достигат при 5800 оборота в минута,да ти изглежда че се развърта бавно?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|