Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:01 13.07.25 
Автомобили
   >> Тунинг
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема МНОГО ВАЖНА ЧАСТ ОТ ТУНИНГАнови  
Автор kenny mccormick (футболен класик)
Публикувано22.11.03 04:32

е как въртите ключодържателя на колата с емблемката. също така като седнете в некое кафе, требва да извадите талона и през 3 секунди да проверявате алармата с леко щтракване.

ГУНДИ ВИ ЗОВЕ
КЪМ СИНЬОТО НЕБЕ!

Тема НЕ ТАКА ЗЛОБНО ДЕ ???нови [re: kenny mccormick]  
Автор QUATRO (непознат )
Публикувано03.01.04 18:21

Само като спра пред някое кафе с моя рали шампион и такива тюфлеци като тебе се събират да цъкат , а на военна рампа това лято като спра при бегачките към мене идваше тълпа от 50 човека за да цъкат , пожелавам ти да го усетиш , а за ключодържателя и алармата - нямам , паля с бутон !!!

Тема Re: НЕ ТАКА ЗЛОБНО ДЕ ???нови [re: QUATRO]  
Автор OZ RAClNG (VW-VR6 маниак)
Публикувано03.01.04 19:55

Ти да не караш Ауди Куатро S4-500 коня,карано от Мишел Мутон?
MOTORSPORT CAN BE DANGEROUS

Тема Re: НЕ ТАКА ЗЛОБНО ДЕ ???нови [re: OZ RAClNG]  
АвторQUATRO (Нерегистриран)
Публикувано03.01.04 22:53

Карам няколко коли , но без значение какви марки са те уверявам че това е факт !!!

АвторQUATRO (Нерегистриран)
Публикувано03.01.04 23:00

Забравих за емблемета на VR6 , пробвал съм се с голф3-VR6 на мой приятел ,виден столичен монтиор , така го отвях на Бояна това лято пред 300 души публика ,че човека си намрази колата и я продаде !!!

Тема Re: НЕ ТАКА ЗЛОБНО ДЕ ???нови [re: QUATRO]  
Публикувано04.01.04 01:37

Brato,ae stiga si govoril gluposti.S Audi li si go otvial.Sa ne vseki chovek moje da kara kola kakto triabva.E vzemi naprimer Ilia Tzarski,kara v natzionalnia ni shampionat sas Ford Eskort WRC i go biat koli S1600,koito sa po 200 konia,bez turbini,a Forda e 300 konia sas IHI turbina.Ma sega choveka ne moje da kara.Za mene nai hubavoto si e Golf 3 VR6-2,8 litrov 174 konia ili pak Corrado VR6-2,9 litrov motor,190 konia,245 Nm vartiasht moment,uskorenie ot 0-100 za 6,9 sekundi,ae da te vidia sreshtu tova.Ne se zaijdam s tebe,prosto s niakoi triabva da se spori

MOTORSPORT CAN BE DANGEROUS

Редактирано от OZ RAClNG на 04.01.04 01:38.

Автор KPEMATOP (FIAT Uno Turbo)
Публикувано04.01.04 02:00

OZ RACING imash li VR6 naistina ???

Тема Re: НЕ ТАКА ЗЛОБНО ДЕ ???нови [re: KPEMATOP]  
Публикувано04.01.04 02:37

Аз нямам VR6,но веднъж в сервиза един идва и вика на баща ми,ела да видиш тая кола нещо спре да върви.Качих ме се аз и баща ми в един Голф 3 VR6 и точно до магазина на Опел в Овчакупел на втора му вдигна 160 километра.След това баща ми му премери компресията и на повечето цилиндри беше 5-7 бар.Само един имаше 10 със най-висока компресия.А пък пак тоя същия Голф беше дошъл,че не включвал на пета.Качиха го на подемника и имаше дупка на скоростите около 5 - 7 см дупка.Заварил си ги и пак няма пета.Ама аз като слезнах от тая кола му казвам,че на него пета не му трябва като видях колко вдигна на 2-ра.Ебати бегачката,ебати нещото.

Тема Ужас уплаши ме толко ли бърза , ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!нови [re: OZ RAClNG]  
Автор QUATRO (непознат )
Публикувано04.01.04 09:40

Абе ти сигурно не четеш а само пишеш , защо си мислиш че всяка вървяща кола е най-страшната , ясно ти обясних че се дърпахме 2 пъти на Бояна пред свидетели , защо издигате в култ един 6 цил. мотор той се развърта бавно а предното предаване запалва гумите а колата не тръгва??? , не е толкова стартов като например един 4 цил. турбо 16V мотор които стартиртира много по- добре ,е после шестака наваксва но на Бояна се гледа старта !!!Питай татко си !!! Питай го и за QUATRO той знае !!!

Редактирано от QUATRO на 04.01.04 09:44.

Тема Re: Ужас уплаши ме толко ли бърза , ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!нови [re: QUATRO]  
Публикувано04.01.04 15:26

Е гледам показателите на новата Тойота Селика и ускорението и е над 7,2 секунди,а на Корадо ВР6 е 6,9.Със мотор 2,9-190 коня,кайто се достигат при 5800 оборота в минута,да ти изглежда че се развърта бавно?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.