|  | | 

| 

| 

| Тема |  Помогнете ми Троянци |  |  | Автор | farmer (същия:)) |  | Публикувано | 29.12.04 10:00 |  |  | 

Имам проблем- трябва ми плод арония.
 Знам, че по вашия краи се отглежда.Сега е изсушена -става и такава / не бива да е сушена в сушилня!!!!/
 За да не правим клуба на чат, ако някои може да намери/2-3кг/ да ми пусне бележка тук.
   Айде бъдете здрави, и весели празници на всички

Доматите не се ядат с коловете,на тиквите не се ядат листата-личен опит

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Помогнете ми Троянци  [re: farmer] |  |  | Автор | iQ+ () |  | Публикувано | 29.12.04 20:31 |  |  | 

обади ми се

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Помогнете ми Троянци  [re: iQ+] |  |  | Автор | farmer (същия:)) |  | Публикувано | 29.12.04 22:07 |  |  | 

М даaa пращам ти бележка
  Редактирано от farmer на 29.12.04 22:08. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Помогнете ми Троянци  [re: farmer] |  |  | Автор | farmer (същия:)) |  | Публикувано | 31.12.04 16:12 |  |  | 

И кво сега никои ли не е ходил на пазара
   Айде весело посрещане на новата 2005

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Помогнете ми Троянци  [re: farmer] |  |  | Автор | тpoянka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 01.01.05 10:22 |  |  | 

За арония не мога да ти помогна за съжаление. :(
 Но пробвай някъде другаде, тука стават някакви разпри и нищо полезно не може да се свърши.
 Да се надяваме, че занапред нещата ще се променят.
 Усмивки :)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Помогнете ми Троянци  [re: тpoянka] |  |  | Автор | farmer (същия:)) |  | Публикувано | 01.01.05 14:08 |  |  | 

И какво не можете да разделите Троя-ами подпалете Я

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Помогнете ми Троянци  [re: farmer] |  |  | Автор | farmer (същия:)) |  | Публикувано | 04.01.05 11:18 |  |  | 

Май Троянката ще излезе права, нема кой да помогне тука

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Помогнете ми Троянци  [re: farmer] |  |  | Автор | тoти (Нерегистриран) |  | Публикувано | 25.10.06 20:05 |  |  | 

Пиши ми на майла:
 toti_boi@mail.bg

Аз съм производител!
 И колко ти трябват ,все още не са изсучени нацяло ,но сок можеш да си изцедиш от това което мога да ти дам .

|  |  |  |  

|   | 
 |