Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:13 17.05.26 
Технически науки
   >> Транспорт
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема тема за защита правата на шофьоритенови  
Автор dragon OO7 (Змей горянин)
Публикувано01.10.12 21:10

Всички знаят, шофьорите не трябва да говорят по мобилния, освен с хендс фри. Причината - отклонение на вниманието при боравене с техниката. Това се преследва от закона и се наказва. Сега се чу възможност и за забрана на пушенето зад волана.
Но как е положението при пешеходците. Всички сме виждали пешеходец да говори като пресича пешеходна пътека. Често пъти пешеходецът изобщо не обръща внимание на движението, задълбочен в своя разговор. Къде е равноправието на закона?
Е, аз днес видях пешеходец, прескочил заградната ограда, говореше си по телефона и се опитваше да минава между колите. Действието ставаше след осем, тъмнина отвсякъде. Случвало ми се е майка с количка да бута бебето срещу движението на тъмен участък. Е, бебето не е виновно.
Интересно ми е имате ли някакво мнение по дискриминацията на шофьорите.

Поздрави

Тема Re: тема за защита правата на шофьорите [re: dragon OO7]  
Автор ramzes1977 (член)
Публикувано04.10.12 19:38

От Хенс..работата не мога да Избера жена ми , детето ми , майка ми , баща ми .... ! Не желая да МрЪ вързън с колан.Щото пък видиш ли ти синковец на някоя БаБАнка се хвърлил отгоре ми пияно ,напушено,надрусъно на гръсти.

Без колан карам ,Без колан се возя, карам както си знам ,Спазвам правилника. Имам 5 категории-14 години вече.

Тема ти си лесеннови [re: ramzes1977]  
Автор dragon OO7 (Змей горянин)
Публикувано05.10.12 14:55

От синковец на някоя БаБАнка се хвърлил отгоре ми пияно ,напушено,надрусъно на гръсти може да се дистанциираш поне за малко с ключалка. Аз като вляза в моя бетеер и веднага правя хоп на мандалото отвътре.
Ти, като казваш, че имаш 5 категории, можеш ли да караш хей такова нещо

Поздрави

Тема Re: ти си лесеннови [re: dragon OO7]  
Автор ramzes1977 (член)
Публикувано05.10.12 16:58

Майко мила , лелеее тия не могат да направят нормална кола (да не говорим),че също така не се научат да карат като хората - все карат в насрщото.Тръгнали Бегачка да правят. Ще видим как ще изтрелят пилота от Южна Африка.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.