|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Кратък, но спешен превод на руски
|
|
Автор |
irka_m-112302 () |
Публикувано | 16.10.14 15:53 |
|
Ако някой с руски има възможност и желание, на моя приятелка ѝ трябва спешен превод за утре на 1,5-2 стр. от бг на руски (срещу заплащане, разбира се), става дума за CV. Мейлът ми е irka at gbg.bg. Много благодаря предварително!
| |
|
готова съм за превод - ще ми го изпратите ли? Писах Ви на посочената поща.
| |
|
Ами то и аз Ви изпратих за превеждане, но явно не си гледате личните бележки.
------------------------------------------
| |
|
За сведение на пишещите и четящите. Тук не се поддържа Unicode. За да разберете какво се крие зад ѝ , го копирайте и пуснете в Гугъл. Намираме: .
| |
|
нямам нищо като отговор
| |
|
готова съм за преведа материала, ако още е актуален. Пратете ми го на лична поща varija_tzetzo@abv.bg
| |
|
Предполагам, че след като преводът е бил спешен, си прочела отговорите в темата. Предполагам, че си получила и моята бележка.
Ако това е така, мълчанието ти е изключително некоректно.
Не е обидно да откажеш на някого - ти си преценяваш, на кого да дадеш поръчката, но липсата на отговор към този, който е откликнал на молбата ти, е проява на обидно пренебрежение.
| |
|
Давачо-вземачо, Варя не е получила бележката ти с предложения материал запревод. Ако предложението ти е още валидно, моля те изпрати й го на
| |
|
Благодаря брезкрайно за отговорите! За съжаление, като не получих отзиви през следващите два часа след пускането на темата, казах на момичето да потърси други варианти, а след това до момента нямах достъп до интернет и затова не съм отговорила своевременно - за което безкрайно се извинявам. В момента се опитвам да се свържа с нея и да разбера дали още е актуална молбата. Още веднъж благодаря!
| |
|
предложението ми за помощ при превода е актуално.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|