| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     Боди лифт на Трабант ?
 | 

|  
| Автор | 
tirtirlin (дразнител) |  
| Публикувано | 06.10.15 19:23 |  
             |  
           | 

Някой правил ли е ? 

Трабантите са като диамантите,като картините на Рембранд,непрекъснато поскъпват.

Имам три трабанта ! За сега. Мисля да го вдигна,скокливичък да го направя.

Имам иновационни идеи във връзка с повишеният ъгъл на трансфер на въртящ момент,ако ме разбират инжинерите.

Установих че си падам по трабанти. Три чарка на кръст,ама върви ! И не се разваля.

Брутален всъдеход от единият ще правя."рехави" колела от стоманени пръчки от арматура,мътър и двайсе диаметър,рама чупеща се по средата /като трактор Кировец/ и 4х4 разбира се,с раздатка. По 80 см снежна преспа да върви.Чупи се по средата,за да няма диференциали,брутални цели валове. Звяр! Ерих Хонекер се завръща по брутален от всякога,драги геносета ! 

|   |  

| 

|  
           | 

Образовах се по темата, за това време.

Понеже лагерното тяло на рамото, е над него, обръщат се рамената, лявото се слага дясно.Така лагерните тела вече са отдолу, и разликата е повдигането.

Само железни мъже карат картонени автомобили.

|   |  

| 

|  
           | 

Ха! само аз пиша по темата. Обаче явно съм лаладжия, понеже още нищо не съм направил.

Изпускаше главата, някой я беше търкал на ръка, на шкурка ли, на камък ли.

Ще учудя света, ще дойде екип от Дойче Веле, а Меркел ще изпрати букет.

|   |  

| 

|  
           | 

Пиши,пиши.

|   |  

| 

|  
           | 

Забравих, купих два Вартбурга, старите 311, облите. Отървах се от тях, наследници в Америка, сложно.

Тия дни ще водя един състезател с трабанти, 5 квадратни метра купи, награди, първи места. 67 година, два трабанта до Ленинград и обратно,  легенда. Вика само веднъж купихме бензин, постоянно ни спираха шофьори на Зис, Газ, Зил, искате ли гориво ? масло ? Особени били и бензиностанциите. Ще гледаме прадядото на трабант, с дървен под. Пет бона му искат, няма да го купя, но ще го видя.

|   |  
  |   

|  
 |   
 |