Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:09 09.11.25 
Автомобили
   >> Трабант и Вартбург
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Подарих трабанта!  
Автор ЯceнМодератор (дърво)
Публикувано17.07.05 14:53

Е, мисля е заглавието е еднозначно.

Човекът, който го получи, е най-правилното място, където този автомобил трябваше да се озове - той ще извлече от него полза и удоволствие. На него се надявам и на някакво, поне теоретично, развитие на двутактовата технология (човекът е Ph.D. по ДВГ). Това ще се чуе - очаквайте в близко време инжекционни хранителни уредби за 2Т двигатели, работещи с пропан, или даже метан, в каквато посока аз натискам развитието на идеята.

Сега съм пешеходец и велосипедист. Очаквам бунтове в клуба :)))))
Очаквам и отстъпки от таксиметровите фирми вече.

Не знам още каква кола да си купя. Трабантът покварява жестоко, нямам никакво желание да се занимавам с претенциозни коли. Нямам обаче нерви и за бръмченето и студа в трабанта. Пък и отдавна не отговаря на моите нужди от транспорт - бавно върви, кратко му живее двигателят и много гори, а аз километрите си ги навъртам със страшна сила - около 2500 на месец. Тъй че друг трабант просто отпада от възможностите.

there is no spoo^H^H^H^Hfork()

Тема Re: Подарих трабанта!нови [re: Яceн]  
Автор ПETтeXXXXXa (дразнител)
Публикувано19.07.05 11:13

Купи си дизел ,Фиеста примерно,Ескорт.Трабанта е за хора които обичат да се самонараняват.Не си мисли че не съм имал Трабант.По скоро той ме имаше.Толкова ми взе,и толкова малко ми даде.

Тема Re: Подарих трабанта!нови [re: ПETтeXXXXXa]  
Автор XaMaB (Нерегистриран)
Публикувано19.07.05 15:01

Твойто не е било трабант.
Нещо си объркал марката.
Трабанта дава доста повече от колкото взема.

А как само режеше голфетки на светофарите....

Тема Re: Подарих трабанта!нови [re: ПETтeXXXXXa]  
Автор Toshko (луд)
Публикувано19.07.05 21:28

И моето мнение е, че нещо не си случил на засвета трабант. Аз сега също си търся някаква кола да си купя. Е не нещо специално...просто кола до 5000лв. Ама на всякъде чета и слушам за каквато и марка да хвана за тези пари кои какви ремонти правил, какво му се разваляло и т.н. С моя трабант пътувах 3 години всяка седмица от Пазарджик до София и обратно, отделно и градското каране...еми аз освен да сипвам бензин друго не правех :)

Тема Re: Подарих трабанта!нови [re: Toshko]  
Автор 4i4eto ()
Публикувано19.07.05 23:15

Аз пък мисля отново да скачам в трабант и си продавам КАДЕТА.500лв..технически перфектен но е за кърпене и боя ....с платени работи и преглед до декември 02 865 43 58 - денонощно

Тема Fix Or Repair Daily (FORD)нови [re: ПETтeXXXXXa]  
Публикувано20.07.05 20:00

тях съм ги дисквалифицирал вече.

А за това колко взел и колко дал трабанта -

даде ми техническа грамотност, мъдрост, търпение, самочувствие, отношения с хората, преживявания, правилно отношение към вещите и спомени. И други неща.

взел - абе какво всъщност може да вземе една кола, която човек поддържа изправна - изгорил е 4-5 тона бензин, отнесъл е 4-5 големи ремонта (двигател, шаси, окачване).

Лишил ме е напълно от способността да управлявам адекватно луксозни автомобили - но пък сега съм способен да управлявам почти всякакъв транспорт, вкл. релсов или воден, тъй че не броя за загуба дълбокото си недоверие към някой лексус или порше.

Тема Имам предложение!!!нови [re: Яceн]  
Автор r-н Двyтakтoв (two way engine)
Публикувано22.07.05 23:21

Защо не си вземеш пак едно траби, само че производство след 1990г, от тия с двигател на поло?

Тема Мисля,нови [re: r-н Двyтakтoв]  
Публикувано23.07.05 21:32

че прекалено дълго време карах кола произведена от фолксвагенгруп - и вече съм твърде близо по навици до голфоните.

Извън това, не виждам какво предимство намираш в 4-тактовия трабант -

1. Пружинно окачване със екзотични амортисьори - мама му жална, при моята експлоатация
2. усложнена хранителна уредба, усложнен двигател, охлаждане, мазане, трансмисия и куп други усложнения - а аз ако исках сложен автомобил, нямаше да се возя на трабант последните 10 години. Простота му е майката, а на трабанта като му махнеш това ВАЖНО предимство не остават много други.
3. екзотични резервни части - трансмисия, задвижване, охладителна система - кой ще ми ги дири като се счупят?

Засега май Лада Нива обира първото място при мене. Само дето една ми я измъкнаха под носа. А и като гледам как се развива пътната инфраструктура на страната, си мисля направо за УАЗ Патриот...

Тема Re: ехонови [re: Яceн]  
Автор svetlion ()
Публикувано24.07.05 23:09

Разполагам точно с 500 лв....Помогнете да си купя читав ТРАБИ..

Тема Re: Имам предложение!!!нови [re: r-н Двyтakтoв]  
Авторcaмoдeлko (Нерегистриран)
Публикувано25.07.05 20:44

колега виж по долу темата за тия трабанти. виждал ли си скоро от тях тук в БГ

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.