|
Тема
|
Въпрос за маслен филтър
|
|
Автор | Pesho (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.07.04 13:18 |
|
Интересува ме за Тойота Камри дали като сменям маслото е желателно да слагам маслен филтър само на Тойота или може и друг който по каталог отговаря за моя двигател. Питам понеже видях едни с производител SuperTech и имат и такъв за моя двигател, ма понеже цената е доста по тънка от оригиналните на Тойота да не би да има нещо гнило. То не че ме бърка да си сложа оригинален, ма просто ми е интересно, освен това по същия начин ме интересува и за въздушния филтър.
| |
Тема
|
Re: Въпрос за маслен филтър
[re: Pesho]
|
|
Автор |
punkara (toyota mad) |
Публикувано | 24.07.04 19:05 |
|
nyama nishto gnilo vuv filtura, mozesh da go pozlvash, no pomni che na toyota filtrite sa naistina nai-dobro kachestvo! za vuzdushniyat e bez znachenie dali shte e originalen ili ne.
| |
Тема
|
Re: Въпрос за маслен филтър
[re: Pesho]
|
|
Автор |
lS3OO (c230) |
Публикувано | 25.07.04 09:05 |
|
poprincip ima nai razlichni proizvoditeli na filtri det praviat i za Camry-to, no si slagai originalnia, ne e chak tolkova skap. poprincip ima razlika v kachstvoto i kakto si e kazano, you get what you pay for .
za vazdushnia filtar sasto bih ti preporachal originalen, struva kam $20, pak se smenia na 30K miles, ta niama da spestish koi znae kolko s aftermarket one.
| |
Тема
|
Аз патих
[re: lS3OO]
|
|
Автор |
jamie (Bad to the bone) |
Публикувано | 26.07.04 22:31 |
|
именно от неоригинален филтър - след смяна масло и филтър "за всеки случай" се оказа че филтъра е бил запушен. Оригиналния Тойота ми е само 11.ХХ лева - сложих си такъв.
UB40 !
| |
|
|
|
|