|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Reglazh na prednica??
|
|
Автор |
bravooo (NewFan) |
Публикувано | 04.04.04 13:40 |
|
Njakoj mozhe li da preporucha kade pravjat majstorski reglazh i balans che mi omruzna ot skapani majstori!!!!!
bbs@abv.bg
| |
Тема
|
Re: Reglazh na prednica??
[re: bravooo]
|
|
Автор | Star A.D. (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.04 09:45 |
|
Има на много места. Аз специално ходя в Дианабад. Под моста на бул. Драган Цанков (от центъра: минаваш покрай Интерпред, после завиваш на светофара за КАТ на дясно, после покрай бензиностанцията на Лукойл), реглажът е точно с/у сервиза и маркирането на Булинс.
| |
Тема
|
[re: Star A.D.]
|
|
Автор | bravooo (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.04 19:37 |
|
10x ste gi probvam
| |
Тема
|
[re: bravooo]
|
|
Автор |
Energie (минаващ) |
Публикувано | 11.04.04 12:04 |
|
DRUMNIK....
| |
|
Здрасти!
Мислех да питам за сервиз - имам странен шум като метално свирене от ходовата част и искам някой да го погледне... Чува се по-ясно между 40 и 60 км/ч и после заглъхва. Смених гумите с нови летни и направих реглаж в провинцията, но този проблем пак го има. Там дали ще ми помогнат за това?
Ходих във Фулда на Симеоновско шосе, но там качиха колата на стенд, гледаха и ми казаха, че не е лагер или накладки и това е...
Toyota Corolla 2.0D XL, Combi, 1994
Thanks!
| |
Тема
|
Re: Kuv e toia stend...
[re: Spike]
|
|
Автор |
the_rider (член(леко крив)) |
Публикувано | 21.04.04 17:45 |
|
бе колега, дето установява лагери и накладки да не искаш да кажеш крик, а стенда да се казва "бай киро"
Кофти, кофти ама гот!
| |
Тема
|
[re: the_rider]
|
|
Автор | Spike (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.04 23:13 |
|
Хе, аз ако знаех какво е нямаше да питам. За лагери и накладки те гледаха - не аз. А и нямам никакво желание, щот не ми е работа. Това е идеята да отидеш на сервиз - плащаш си и ремонтират. Мерси за помоща и да е жив и здрав "Бай Киро" и все така отзивчив!
| |
Тема
|
[re: Spike]
|
|
Автор |
punkara (toyota mad) |
Публикувано | 22.04.04 02:04 |
|
ako e "piskliv" shumut, moze da idva ot platinkata deto durzi nakladkata, tya e napravena taka che priedi susvesm da se izhabi nakladkata pochva da sturze v diska, za da te predupredi (i sushtevremenno da te nakara) da si smenish nakladkite. moze nakladkite da ne sa izhabeni, no ako plastinkata e slozena naopbratno, ili e izkrivena i pr, da prisurgva, ta e hubavo da se pogledne i tam.
ima druga vizmoznost, da opira nyakude poluoskata po nyakoya ot chatite na hodovata chast, ili po skoro, pogledni kapaka otzad na spirachniyat disk, pochti sum ubeden, che se e izkrivil, i opira v dika i ot tam idva skurcaneto! klyakash razglezdash, i ako e tvurxe blizo s ruka opuvash lamarineniyat kapak navun, i probvash.
lesno, burzo, i ne se zaplashta!
uspehi,
kolega!
| |
|
ревеш "къде да отида". Кат си такъв плащач незнаеш ли къде е фирмения сервиз
Кофти, кофти ама гот!
| |
Тема
|
[re: punkara]
|
|
Автор |
Spike () |
Публикувано | 22.04.04 14:33 |
|
Мерси за подробното обяснение. Навих един колега, който разбира, разпечатах твойто упътване и утре ще го погледнем...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|