|
Тема
|
Американец загубил се с машина на времето ?
|
|
Автор |
File99 (оперативна 1ца) |
Публикувано | 19.01.03 20:01 |
|
Попаднах случайно на постингът, докато преглеждах мненията в форумът на адрес http://abovetopsecret.com, честно казано досега такава глупост в интернет никога не съм чел а и не съм и вярвал, че американец може да я напише, пък и да си вярва...
Please help me, I don't know where to turn.
My name is Faust Baez (human, male, age 26, level c3, stage b), I am from the year 2343. My life has been ruined 7 hours ago. I travelled to this year (2003) while testing the Tachyon-Based Time Travel Device that my brother stole. Right now I am in shock.
This is NOT a joke, I am serious and I am very scared. When arriving here the device did not work to bring me back to my time. It is broken. Right now I am located in a place called Utica here in the United States, in a state called New York. I'm staying at the Utica Hotel and I'm using your Internet Service through a "laptop" computer device.
I don't know what to do. Please help me, I repeat that this is NOT a joke. I am stuck in 2003. I am willing to stay here for a week to try to find out how to get back. If nothing works, I will have to either contact the US Government, or do something where I can hand in this device to get fixed, which would change the future.
My history is bad, and I don't know how advanced you guys are, the only thing I know is that you have not reached the new age yet (2013) but that is irrelevant right now. Either way, if I do not succeed, I will tell the world that I am from the future, and provide reasonable proof.
The device I used was stolen from a government facility (its hard to understand and i am sorry) and the penalty would be very harsh if they were to find out.
Please help me, I am very scared and in a state of shock.
Thank You
Faust
PS: I registered here a few minutes ago, providing a random Email address, but I had to re-register because it needed a valid Email, so please disregard the older username (Faust).
| |
Тема
|
Re: Американец загубил се с машина на времето ?
[re: File99]
|
|
Автор |
Virgo (мама) |
Публикувано | 19.01.03 20:42 |
|
Този има нужда от психиатър, а не от помощ по интернет!
А американските психолози намалявали рисковете от психични заболявания?
Да дариш живот - това е най-голямото щастие за една жена
| |
Тема
|
Re: Американец загубил се с машина на времето ?
|
|
Автор |
Gesture (пак аз) |
Публикувано | 19.01.03 21:11 |
|
тоя е прекалил с Хърбърт Уелс и Айзимов, освен ако не е прекалил с нещо другоили пък със съвсем друго
а може и да е в комбинация!
Лошото е наистина, че има много отговори, което потвърждава тезата на много хора, че като се напише някаква топ глупост в интернет всеки минава и отговаря, а като се напише нещо наистина важно никой не си прави и труда да го прочете...
| |
|
Аз, например, много рядко пиша и чета сериозни неща из форумите. Когато ме интересува нещо сериозно, си намирам сериозен сайт. В НЛО възможно ли е човек да бъде сериозен???
| |
|
toz da ne ti e drujka?
jivota e ejednevna banica s kusmeti
| |
|
Това нещо е написано при положение, че дрогата е нелегална в САЩ. Представете си какво ще стане, ако я легализират какви ли работи ще четем тогава.
Този лъже! Аз проверих Utica e в Мичиган, а не в Ню Йорк. Не може да ме премята така лесно
|
Kde to4no go 4ete v www.abovetosecret.com
|
|
Автор | mgbd (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.03 12:46 |
|
v message board niama ni6to takova :-(((((((((9
| |
|
|