Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:13 14.11.24 
dir.bg
   >> Топ постингите
*Кратък преглед

Тема Американец загубил се с машина на времето ?нови  
Автор File99 (оперативна 1ца)
Публикувано19.01.03 20:01

Попаднах случайно на постингът, докато преглеждах мненията в форумът на адрес http://abovetopsecret.com, честно казано досега такава глупост в интернет никога не съм чел а и не съм и вярвал, че американец може да я напише, пък и да си вярва...

Please help me, I don't know where to turn.

My name is Faust Baez (human, male, age 26, level c3, stage b), I am from the year 2343. My life has been ruined 7 hours ago. I travelled to this year (2003) while testing the Tachyon-Based Time Travel Device that my brother stole. Right now I am in shock.

This is NOT a joke, I am serious and I am very scared. When arriving here the device did not work to bring me back to my time. It is broken. Right now I am located in a place called Utica here in the United States, in a state called New York. I'm staying at the Utica Hotel and I'm using your Internet Service through a "laptop" computer device.

I don't know what to do. Please help me, I repeat that this is NOT a joke. I am stuck in 2003. I am willing to stay here for a week to try to find out how to get back. If nothing works, I will have to either contact the US Government, or do something where I can hand in this device to get fixed, which would change the future.

My history is bad, and I don't know how advanced you guys are, the only thing I know is that you have not reached the new age yet (2013) but that is irrelevant right now. Either way, if I do not succeed, I will tell the world that I am from the future, and provide reasonable proof.

The device I used was stolen from a government facility (its hard to understand and i am sorry) and the penalty would be very harsh if they were to find out.

Please help me, I am very scared and in a state of shock.

Thank You
Faust

PS: I registered here a few minutes ago, providing a random Email address, but I had to re-register because it needed a valid Email, so please disregard the older username (Faust).

Тема Re: Американец загубил се с машина на времето ?нови [re: File99]  
Автор Virgo (мама)
Публикувано19.01.03 20:42

Този има нужда от психиатър, а не от помощ по интернет!
А американските психолози намалявали рисковете от психични заболявания?

Да дариш живот - това е най-голямото щастие за една жена

Автор GestureМодератор (пак аз)
Публикувано19.01.03 21:11

тоя е прекалил с Хърбърт Уелс и Айзимов, освен ако не е прекалил с нещо другоили пък със съвсем друго
а може и да е в комбинация!

Тема Лошото е [re: Gesture]  
Автор File99 (оперативна 1ца)
Публикувано19.01.03 21:27

Лошото е наистина, че има много отговори, което потвърждава тезата на много хора, че като се напише някаква топ глупост в интернет всеки минава и отговаря, а като се напише нещо наистина важно никой не си прави и труда да го прочете...

Тема Ми, да!нови [re: File99]  
Автор ASSASSlN (старо куче)
Публикувано20.01.03 16:09

Аз, например, много рядко пиша и чета сериозни неща из форумите. Когато ме интересува нещо сериозно, си намирам сериозен сайт. В НЛО възможно ли е човек да бъде сериозен???

Тема hahahahaнови [re: File99]  
Автор g-n Licemerov (aktior)
Публикувано20.01.03 17:41

toz da ne ti e drujka?

jivota e ejednevna banica s kusmeti

Автор чoвekoлerлoxpaнoдeн (интригант)
Публикувано20.01.03 20:39

Това нещо е написано при положение, че дрогата е нелегална в САЩ. Представете си какво ще стане, ако я легализират какви ли работи ще четем тогава.

Автор чoвekoлerлoxpaнoдeн (интригант)
Публикувано21.01.03 06:47

Този лъже! Аз проверих Utica e в Мичиган, а не в Ню Йорк. Не може да ме премята така лесно

Тема Kde to4no go 4ete v www.abovetosecret.comнови [re: File99]  
Авторmgbd (Нерегистриран)
Публикувано24.01.03 12:46

v message board niama ni6to takova :-(((((((((9

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.