|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Съъбото-неделно училище за луди.
|
|
Автор |
PYTnik (оня) |
Публикувано | 05.11.16 11:29 |
|
Мили деца, днес ще боядисваме пеперудки..развинтете въображението си, оцветете ги и ми ги покажете, за да ви дам оценките...и помислете по въпросите как цветовете, добрата и лошата мисъл въздействат на човешката душа...
Нека оцветяването започне сега.
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
Тема
|
Re: Съъбото-неделно училище за луди.
[re: PYTnik]
|
|
Автор |
PYTnik (оня) |
Публикувано | 05.11.16 11:40 |
|
Аз свърших, вие свършвате ли бързо?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PYTnik (оня) |
Публикувано | 05.11.16 11:45 |
|
Ако се представите добре с цветовете, утре ще ви заведа на кино:
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kiko64 (мазен кръчмар) |
Публикувано | 05.11.16 13:11 |
|
Тате , хвърли ме в приятен рамисъл.....
Нали наеш , че сега ще подготвям партита за детски рожденни дни на пишорковци и пишорки от 3 до 7 години...
Сценариите за военното и пиратското парти са готови , сега ми трябват идеи ( сценарий ) за нещо по-момичешко - принцеси , феи , такива неща....
Гледам предлагат други фирми тропическо парти....
Оцветяването на картинки е основна част на всяко парти и да се оцветят тропически пеперуди и цветя ( както е в линка, който си дал) е ок.
Айде сега , дайте идеи и за други активитита , игри и т.н. за парти , като за пиклички...
Благодаря предварително!
| |
Тема
|
[re: kiko64]
|
|
Автор |
Munyta (цяла) |
Публикувано | 05.11.16 13:51 |
|
Момиченцата обичат да си кипрят. Голямо огледало, някакви пелерини, крилца , финтифлюшки, панделки да сменят.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Munyta (цяла) |
Публикувано | 05.11.16 13:55 |
|
Днес е задушница. Излизането от гробищата действа стимулиращо за живите.
Всичко ти харесва, забравяш за всякакви претенции.
Нищо не съм оцветила все още
Няма по- добър оцветяващ от есента. Така е обагрила листата на дърветата - красота
| |
Тема
|
[re: Munyta]
|
|
Автор |
kiko64 (мазен кръчмар) |
Публикувано | 05.11.16 14:06 |
|
Да бе ....ама ми трябва конкретен сценарий .
Ето например за пиратско парти :
Ще се обличаме с пиратски аксесоари , ще се нарисуваме с бради и рани . После ще покажа бутилка , която уж стм намерил на брега . Бутилка с череп и кръстосани кости... В нея ще има писмо и карта на съкровище, което трябва да открием!
Оваче , а да тръгнем , трябва да съм сигурен , че всички са достатъчно подготвени а такова приключение!
Трябва да могат да стрелят - и ще стреляме я с детски дартс , я ще хвърляме топчета по мишени , я с лък....и победителите ще получават скъпоценности ( бонбони и дъвки) за личните си съкровища...
После трябва да видим всички ли умеят да хвърлят пояс , за да спасят изпаднал зад борда приятел... и ще хвърляме пояс завъран за въже към стойка , изправена на земята. Победителите ( по възможност не същите ) получават съкровища ...
На картата може да има отделни спирки за изпълнение на песника или стихче от всеки , за някоя друга игра на въпроси и отговори .... Накрая намираме сандъче с череп и кости и в него за всеки по торбичка скъпоценности - бонбони ....
След това всички сядат на пиратското пиршество по случай намирането на съкровището. Внасяме тортата и накрая танцуваме див пиратски танц ( харлем шейк или нещо такова , а може и друго) .
И. т.н.
Ей така искам , ако може.... до дреболии
Да се има предвид , че там има дансинг , музика и всякакви танци могат да се вкарат в сценария.....залата няма проорци и осветлението може да се намаля и спира... Има и ред ефекти , като светкавица (мощна) , диско глобус и разни други...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Munyta (цяла) |
Публикувано | 05.11.16 14:28 |
|
Доста време мина, откакто бях мама на малко момиченце. Ще трябва някоя млада майка да сподели с какво харесват да се забавляват малките момиченца.
Да влизат в големи обувки с токчета.
| |
Тема
|
[re: Munyta]
|
|
Автор |
kiko64 (мазен кръчмар) |
Публикувано | 05.11.16 14:48 |
|
Ееее....айде напъни се малко деее.... Все пак си жена и майка на женско.
Децата са си същите , приказките също.
Тюх, пак ще трябва всичко сам да измислям....
...а уж тука едни ефирни, слънчеви същества с богато въображение се въдели...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jumbles () |
Публикувано | 05.11.16 16:21 |
|
направи им аватарско парти
използвай фантастичната природа на "Аватар"
не съм гледала момиченца, но ако аз на тия години бях попаднала в такъв сюжет, сериозно бих се забавлявала
но много не ме брой, че аз от малка съм си от лудите
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|