|
|
|
Тема
|
относно циганите
|
|
| Автор |
coffeemate () |
| Публикувано | 26.03.16 14:11 |
|
|
не гледам телевизия, вече и не чета новини, но разбрах, защо бежанците не искали да идват в България. защото циганите ги биели и обирали. както се казва- спете спокойно! най-презряната част от обществото ни в момента върши геройска постъпка. вместо ние да си цапаме ръцете - те го правят. аз лично, съм им благодарна.
А хитростта е ума на глупака.
| |
|
|
|
ахаххаа едва ли е за това бежанците не искат българия... а по скоро че самите българи живеят като цигани и едва ли държавата ни ще им предложи по добър живот от на цигани...
Само е нужно да проумеем ние дето живеем тук в България, както и бежанците че няма такова нещо: "Държавата да ти предложи някакъв си живот" ... каквото сам си предложиш такова е ...
| |
|
|
|
от сигурен източник го научих. както се казва, от първа ръка- репортери на събитието. но, по-добре понатупани и пообрани и да ги няма, пред това да живеем И в страх за живота на близките си. пък и циганите не ги убиват- просто им показват, че си пазят територията. пък ние, интелектуалците, може и да не сме съгласни с тази варварщина, но ...животът е радост и тъга
| |
|
|
|
За циганите и... техните отношения с бежанците. Чувал съм съвсем различни истории - че циганята си продавали булки на бежанците, като така последните се снабдявали и с български паспорти Така че...
| |
|
|
|
е, това са продажници най-страшни. циганска му работа... според мен, каквото и да си говорим- по-малко са, отколкото се очакваше. каквито и да са причините- да живеят причините! после ще му мислим
| |
|
|
|
разходи се вечер около банята, да видиш, колко ги няма.
Nobody fucks with the Jesus!
| |
|
|
|
тълпи ли са, и какво правят там по това време?!
| |
|
|
|
|