Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:11 14.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема На Поморие вечерята по заведенията била задължителнови  
Автор blizna4kata ()
Публикувано22.08.08 15:42

Не знаехме, че било така. Решихме една група да се поразходим, из центъра на Поморие. Изморихме се и решихме да починем. Влязохме в една мехна близо до Кея и си поръчахме бири, безалкохолни и мезета... И сервитьорката записа всичко, усмихна се леко и каза:
- Ами вечеря ще поръчате ли?
И взехме да се гледаме някой иска ли, оказа се , че никой не желае. Казахме и НЕ...Обаче тя не мръдна от мястото си и ни заявява много тихичко, че била ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

..Сестра ми първа, като бивша сервитьорка пита:
- Къде пише, че е задължителна?.
Тя казва едва-едва:
- Ми...то се подразбира.
Аз също се обаждам вече разбала, че ще ставаме със детска и нахална закачка- Ми аз неискам пък да вечерям. Това, дето сме го поръчали не е ли ядене. Ха-ха, тя казва, че не било ядене. Не било ядене пилешки дробчета, пържени картофки и бяла риба. И аз се хиля и казвам:
- Ми аз неискам да вечерям!
Тя отново седи и не помръдва. Тогава аз започвам да се лигавя, какво друго да правиш, като неиска да ти сервира и гледа да те изгони. Казвам и:
- Аз не съм гладна, няма да ям, ма няма и да стана.
Гледам реакцията и каква ще е и какво пак ще измисли.
Нищо не казва, леко се смути, като и казах къде е Управителя да видя човек няма ли право да изпие една бира за отмора.
Парите ли са по- важни, че може да работи на процент и няма да спечели много от нас? Нека децата ни да гледат, и да срамуват, че една малка сервитьорка неиска да ни обслужи. Да ни вдигне от масата 10 души народ. Само в ПОМОРИЕ го видях това.

Тема Re: На Поморие вечерята по заведенията била задължителнови [re: blizna4kata]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано25.08.08 18:02

от глад умрат, защото хората не харесват България вече като дестинация за почивка...

Тема Re: На Поморие вечерята по заведенията била задължителнови [re: MoPcKu]  
Автор HollyGolightly (непознат)
Публикувано31.08.08 13:04

хахаха, аватарът ти е убиец

... Ти ли си го снимал това?!

Автор blizna4kata ()
Публикувано01.09.08 11:42

НЕ ХАРЕСВАТ БЪЛГАРИЯ ЗА ПОЧИВКА? ЗАЩО?

НИЕ СМЕ ТОЛКОВА ХУБАВА ДЪРЖАВА. ЗА ТОВА, ЧЕ ИМА ВИСОКИ ЦЕНИ СЪМ СЪГЛЪСНА. НЕ Е ЧЕСТНО ВСЕ ПАК ТУК ДА Е ПО-СКЪПО, ОТ КОЛКОТО В АНГЛИЯ. ПОТРЕСАВАЩО Е, КОГАТО СЕ ЗАГЛЕДАХ КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ЧАС НА ЕДНА ОБИКОЛКА ИЗ СЛЕНЧЕВ БРЯГ НА МОТОРНИТЕ ОТКРИТИ МАЛКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА-30ЛВ. ЛЕЛЕ ТОВА СИ Е СКЪПО. МИ КАК ДА ДОЙДЕ ЧОВЕКЪТ ПАК. НИЕ ЗА ТАЗИ ЦЕНА ЦЯЛ ДЕН МОЖЕМ ДА СИ ИГРАЕМ В ДИГЕР-ЛЕНТ В АНГЛИЯ. НАМАЛЕТА ЦЕНИТЕ БЕ ХОРА НЕ СМЕ ТОЛКОВА БОГАТИ

Тема Re: На Поморие вечерята по заведенията била задълж [re: HollyGolightly]  
Автор Джepoнимo (непознат)
Публикувано01.09.08 13:03

И аз му се изкефих. Страхотен е.

Недей да береш яд, само не забравяй.

Тема Re: На Поморие вечерята по заведенията била задължителнови [re: HollyGolightly]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано03.09.08 17:57

"ГЛАРУС КРАДЕЦ" - навсякъде ги има, я луканка, я сушена рибка ще крадне от тераските...

А иначе не съм го снимал аз!

Тема Re: На Поморие вечерята по заведенията била задължнови [re: blizna4kata]  
Автор Джepoнимo (непознат)
Публикувано07.09.08 01:34

Как се забавляват в дискотеките по морето (18+)

„Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.“Тери Пратчет

Автор PreslySt (същата)
Публикувано01.11.08 10:12

№1 е аватара!

Тема Re: На Поморие вечерята по заведенията била задължителнови [re: PreslySt]  
Автор blizna4kata ()
Публикувано02.11.08 18:23

blagodarq vi

Тема Re: На Поморие вечерята по заведенията била задължителнови [re: blizna4kata]  
Автор MapkиздьoПpaз (благороден)
Публикувано04.11.08 08:46

Хм, така е в...сезона, я иди да видиш сега как е

кво ше кажеш, а?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.